R robinson_26 Üye Mesajlar 4 30 Nisan 2008 #31 tesekurler arkadasım bende böle birşey arıyordum..eline sağlık
rezber Aktif Üye Mesajlar 238 1 Mayıs 2008 #34 umarım istediğim gibidir elleriniz dert görmesin hocam sağolun
M mevagul Site Gezgini Mesajlar 51 1 Mayıs 2008 #37 pek beğenmedim çok şamatalı daha sade ve bilgiyarışmasına yakışır olmalıydı... çabalarından dolayı tebrik ederim...biraz daha çalış. he bide bunu neyle yaptın?
pek beğenmedim çok şamatalı daha sade ve bilgiyarışmasına yakışır olmalıydı... çabalarından dolayı tebrik ederim...biraz daha çalış. he bide bunu neyle yaptın?
betelguese Aktif Üye Mesajlar 116 17 Mayıs 2008 #46 teşekkürler. yarışma soruları hazırlayıp, bir deneyelim.
M mevlutteberci Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 286 5 Haziran 2008 #54 teşekkürler hocam elinize sağlık
N nkobya Site Gezgini Mesajlar 39 9 Haziran 2008 #55 Sayın hocam ellerinize sağlık, çok işimize yarayacağına emin olabilirsiniz. Bunu başka sitelerde ve derserimizde de kullanabiliriz sanırım. Sağolun...
Sayın hocam ellerinize sağlık, çok işimize yarayacağına emin olabilirsiniz. Bunu başka sitelerde ve derserimizde de kullanabiliriz sanırım. Sağolun...
E ezop Üye Mesajlar 12 13 Haziran 2008 #58 :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: Ellerine sağlık.Sağol varol.