fiyat/performans oranı güzel bir notebook?

Kodla Büyü

nuribjk

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar, yeni alacağım notebook için en önemli kriterim ekranın 14" veya daha küçük olması. araştırmalarım sonunda aşağıdaki bilgisayarı buldum:

acer, i5 işlemci, 3gb ddr3 ram, 320gb hdd, 13.3" ekran, 1.8kg ağırlık ve 8 saat pil ömrü, 1gb paylaşımlı ekran kartı

fiyat 1150tl. adres

en büyük eksiği: netbooklarda olduğu gibi bu bilgisayarda dvd opsiyonel olarak bırakılmış, yani cd yada dvd okuyucu yazıcı yok.

alternatif bir öneriniz varsa sevinirim.

bu ürüne alternatif düşündüğüm diğer ürün ise aşağıda :

dell, i5 işlemci, 4gb ram, 320gb hdd, 14" ekran, 1gb ekran kartı, dvd rw var

fiyat : 1120tl. adres

bunun dvd yazıcısı var fakat ekranı büyük+ şarj süresi 2-3saat. ikisi arasında kararsızım.

patlamıismisir git reklamlarını başka yerde yap, her önüne geleni şu siteye almayın be kardeşim yarın öbür gün böyle adamlar bela oluyor başa.

xsentius' Alıntı:
patlamıismisir git reklamlarını başka yerde yap, her önüne geleni şu siteye almayın be kardeşim yarın öbür gün böyle adamlar bela oluyor başa.

Adam gayet güzel cevap yazmış yardımcı olmak amacıyla niye reklam olsun ki...

patlamismisir' Alıntı:
ona para vereceğine bunu al daha iyi okuyucusu ve yazıcısı var
http://www.notebookadresi.com/dell-insp ... n1433.html

Bir dürüst olalım reklamsa reklam diyelim.
ikincisi senin verdiğin linktedi ürün 15.6 inç arkadaş belirtmiş 14 veya daha düşük ekran olsun diye. Eğer verdiğin linkteki 14 inç ve altı olsaydı reklam değil diyecektim ama resmen reklam kokuyorsun.

fatihkultukturkan' Alıntı:
patlamismisir' Alıntı:
ona para vereceğine bunu al daha iyi okuyucusu ve yazıcısı var
http://www.notebookadresi.com/dell-insp ... n1433.html

Bir dürüst olalım reklamsa reklam diyelim.
ikincisi senin verdiğin linktedi ürün 15.6 inç arkadaş belirtmiş 14 veya daha düşük ekran olsun diye. Eğer verdiğin linkteki 14 inç ve altı olsaydı reklam değil diyecektim ama resmen reklam kokuyorsun.

Ya bırak hocam utanmada yok kaç gündür mesajları hep link üstüne bu adamın 1 nik daha var forumda dün 7 8 başlığa birden link atıp durdu sonrada ne reklamı diyorlar.

bir notebookta optik sürücü yoksa almayın derim.netbooklarda genelde inç olarak daha düşük oluyorlar ama optik sürücü bulunmuyor.bütçeyi biraz artırıp daha iyi notebook alınabilir

pincher84' Alıntı:
bir notebookta optik sürücü yoksa almayın derim.netbooklarda genelde inç olarak daha düşük oluyorlar ama optik sürücü bulunmuyor.bütçeyi biraz artırıp daha iyi notebook alınabilir

Al işte diğer niki banlanıp yine reklam için gelmiş buraya :mrgreen: Kardeş bi git ya valla :mrgreen:

Eskişehir'deki 3.kurultay çok iyiydi. Bu yıl yine çok iyi bir kurultay hazırlayacaklarını düşünüyorum.
hmp.gif

xsentius' Alıntı:
pincher84' Alıntı:

Al işte diğer niki banlanıp yine reklam için gelmiş buraya :mrgreen: Kardeş bi git ya valla :mrgreen:

efendim anlayamadım?

netbooklar avantajlı fiyat olarak her eve girebiliyor ve hafif taşıması kolay ancak bi laptopun yerini maalesef tutmuyor.msi veya asus laptoplara bakın ama acerdan uzak durun hocam

BBNET
Geri