fiyat nasıl,yorumlarınız önemli

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MTK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
pardon arkadaşlar bağlantıyı yazmayı unutmuşum
yorumlarınızı bekliyorum

hocam 80.250 km de 2007 model tdci ford fiestamı 2 hafta önce 18.750 ye verdim. hatasız bir araçtı. boya dahi yoktu.

..LysimakhoS..' Alıntı:
hocam 80.250 km de 2007 model tdci ford fiestamı 2 hafta önce 18.750 ye verdim. hatasız bir araçtı. boya dahi yoktu.
teşekkürler arkadaşım
aynı model yakın km lerde olması iyi bir izlenim oldu benim için artıları lastik v.s.
max. 19.000- 19,250 verilebilir
çok teşekkür ediyorum

fiyat yüksek hocam.yine de sen bilirsin. o fiyata daha iyi dizel bulurum dersen o ayrı.linea ve punto multi jet motor bunlara da bakabilirsin.

evet arkadaşların yorumları doğru fiyat yüksek bence başka marka ve model baksanız daha iyi olur hocam o paraya daha iyi araç alınabilir

ucamus' Alıntı:
evet arkadaşların yorumları doğru fiyat yüksek bence başka marka ve model baksanız daha iyi olur hocam o paraya daha iyi araç alınabilir
tavsiyelerin nelerdir hocam
multijetlere de bakıyorum, 307 hdi bakıyorum ama
başka önerebileceğin seçenek var mı

hocam dizel alma 2. el boşver.2 daha koy üstüne 2004-2005 bora,fiesta yeni kasa,daha iyi km de 2006 model Pegeught 307 yada opel astra klasic 2003-2004 civarı..
o kadar para vermişken fiat alma derim..

hocam aracın fiyatı baya pahalı yazılmış.ayrıca bu tarz dizel araçlar genelde 100000 km nin altında çok nadir var.eğer düşünürseniz bende aracımı satıyorum.2006 corsa 1.3 cdti essentia. düşünürseniz özelden internetteki linkini göndereyim.

Dizel araç önerebilirim. Ancak dikkat etmen gereken en önemli nokta aracın kilometresinin oynanmamış olması. Piyasada o kadar çok kilometresi oynanmış araç var ki tahmin edemezsin. Ben 6 ay kadar önce dizel araç araştırmaya başladım. Hiç 150bin üzerinde dizel araç yokru nedense. Hepsi 150den aşağı. Aracı alıp yetkili servise expertize götürüyorsun ve bakıyorsun. Aracın en son servis kaydı çok önce ve bahsedilen yada üzerinde yazan kilometreden çok yüksek çıkıyor. üzerinde 114bin yazıp ta 270 bin de servise uğramış araç gördüm.
Sonuçta naçizane önerim kimden alırsan al, alacağın aracın sahibi tanıdık bile olsa, dizel araç alacaksan mutlaka yetkili servise uğrayıp detaylı expertiz yaptır derim. Turbosu sorunlu, motor ömrünü tamamlamış, büyük bakım masrafları olan araçlarla dolu 2. el dizel piyasası. Marka modelden ziyade düşük kilometre mümkün olduğu kadar yüksek modelli almanı öneririm.

Ben fiestanın eski kasalarını beğenmiyorum..bence biraz daha bekleyip yeni kasa bi fiesta alabilirsiniz :roll:

BBNET
Geri