Fiyatı nasıl sizce, yorumlarsanız sevinirim:)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bilg22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
tek dezavantajı tek kapı olması gibi, su an bile fiyatu uygun gibi geldi bana,

baska bir kusur olmasın!

Valla hocam bende anlamadım :shock: o yüzden size sorayım dedim tek kapı olması çok problem değil şu anda ilerde olursa değştiririz :)

hocam araç muhtemelen şirket arabasıdır, şirket arabalarıda malum hor kullanılır... şirket arabası olma ihtimali tek kapı olmasından dolayı, bu tip arabaları şirketler kamyonet olarak ucuza alıp arkadaki küçük camı sonradan taktırıp bir de arkaya koltuk ekletip piyasaya sürüyorlar, ondan fiyatı ucuz oluyor. kamyonetten hususiye çevrilmişse ruhsatı eğer bence kesinlikle almayın derim, ama karar sizin tabii...

gulsait' Alıntı:
2005 model opel corse dizel hocalarım ilk arabam olacak fiyatı makulmu sizce pazarlıkla düşerse biraz...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 9869/detay

Hocam ben bir opel kullanıcısıyım.Bu araçla ilgili size bazı tavsiyelerde bulunmak isterim.Tek kapı olması kullanıcıya bağlıdır ona lafım yok ancak, dikkat etmeniz gereken bir nokta var(resimleri göremedim).Bu araçların arka pencere kısmı kapalı olanları da var.Tıpkı doblo kargo gibi.Onların cam kısmındaki saç kesilip yerine cam takılıyor.Arkaya da koltuk konuluyor.Görüntü olarak tek kapılı araç zannedersin ama ticari geçer.Bu durumda da her sene muayeneye girmen gerekir.Onu tam öğrenmeni tavsiye ederim.
Aracın özelliklerine gelince;
daha önce opel kullandınız mı bilmiyorum ama 2.el opel alırken temizliğinden emin olman gerekir.Aksi takdirde masraf yaparsın.Bunun için de sanayiye gidip eski usül kaportacıya baktırıp karar verme.Yetkili servise gidip ekspertiz raporu al hocam...

Haklısınız hocam zaten fiyatın anormalliğinden kuşkulandım o yüzden aramadım bile alıp tüm günümü sanayide geçiremem zaten :) Sağolun hocam değerli cevaplarınız için

Hocam bir laf var, ingilizlerin sanırım;

"ucuz alacak kadar zengin değilim" diye.

bence var bu aracata birsey ya sirket aracı cok ezilmiş bir aractır, ya da arkadaslarin dediği gibi sağı solu oynanmış bir arac. Zaten ticari ise hiç yaklasma bile bence.

km ile oynanmıştır kesinlikle:)) 2005 ve 2 kapılı araba 105 binde olmaz ticari araçtır o daha önceden

2000-2001 model 206 veya 2003-2004 palio alın hocam 2 kapılı arabaya o kadar para vereceğinize

BBNET
Geri