Fireworkste Karakter Hatalarını Nasıl Düzeltebilirim!!

Kodla Büyü

peugeot206

Üye
slm ben yeni üye oldum bir problemim var. yardımcı olurmusunuz. fireworks te butonlara açılır menü (pop-up menü) yapmak istedim fakat yaptığım açılır menüde turkçe harfleri ve büyük harfle yazdığım baş harfleri saçma şekillerde gösterdi browserda. (ör, ı harfini y gibi) butonlarda böyle bir sorun yaşamadım ve ne yapıcağımı bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum. saygılar...

bence kullandığınız yazı tipinden kaynaklanıyodur. kullandığınız türkçe karakterleri desteklemyo olabilir. nacizane fikrim..

sağolun yinede ama bunları denemiştim zaten pop up menünün içinde 3 adet font kayıtlı. 3 ünüde denedim. butonlarda böyle bir sorun yok ama menü açılınca içindeki menüler karışıyo

ama o zaman hepsinde bozulmalar olması lazım. Bunda sadece menünün içindekiler bozuk gösteriyor. Birde mesela i harfini büyük harf yazarak yaptım önce o da bozuldu sonra küçük harf yaparak denedim o düzeldi bu sefer ama diğerlerini hiç düzeltemedim.

teşekkürler ayrıntılı bi bakıyım bu siteye. bu dediğin dosyaları bulup indirince herhengi bir yere kopyalamam gerekirmi

BBNET
Geri