bilgisayarcım
Aktif Üye
firefoxda raporlamayı açamıyorum. java, flash player activex..... herşey yüklü. explorerda açılıyor. fakat firefoxda açamıyorum. yazıcı simgesine bastığımda hiçbir işlem yapmıyor. yardımcı olursanız sevinirim.
ok_series' Alıntı:hocam, kullanıdığınız bilgisayarda daha önceden ie ile eokulda rapor almışsanız, firefox ve chrome da da rapor alabilisiniz. bunun için ietab şeklinde eklentileri mevcuttur. onları tarayıcınıza eklediğinizde rapor alabiliyorsunuz.
Ancak daha önceden ie ile eokuldan rapor almamışsanız, firefox ve chrome da ie eklentisini yükleseniz bile rapor alamazsınız. çünkü ie de rapor almadan önce ie, internet üzerinden eklenti yüklüyor. ondan sonra açıyor. eğer o eklenti bilgisayarda yüklü değilse firefox ve chrome da rapor alamıyorsunuz.
bilginiz olsun hocam...
NOT: bir kaç öğretmen arkadaştan "chrome ile not girdim. başarılı bir şekilde kaydetti. ancak bir gün sonra notlara baktığımda kaydetmediğini gördüm" şeklinde duyumlar almıştım hocam. siz genede işlerinizi ie üzerinden yapın. en garantilisi ie[/q
firefox için olanı kurdum ama raporlama kısmı açılmadı yine. ben de ie. sorununu çözmeye çalışıyorum şuan.