Merhaba arkadaşlar. Java ile android programlama öğrenmeye çalışıyorum. Uygulamanın veritabanı kısmını firebase ile yapmak istiyorum. Aslına bakarsanız uygulama yazmayı kendim hobi amaçlı yapıyorum. Sqlite'a biraz baktım öğrenmesi daha uzun gibi geldi. Firebase ona göre daha pratik sanki... Zaten çoğu kişi firebase tavsiye ediyor. Teknolojiyi takip etmek adına öğrenmiş de olurum.
Firebase'i sadece öğrenme amaçlı kullanmak istesem belirli bir ücret gerekir mi? Ücret ödeme ne zaman meydana gelir? (Uygulamayı az çok yazdım ancak veritabanı kaldı. Veritabanını oluşturabilirsem beş on defa üye kaydı yaparım giriş yaparım, yapabilirsem beş on tane de ürünü sepete eklerim. O kadar.. Bunun için firebase'e ücret ödeme gerekir mi?)
Firebase'i sadece öğrenme amaçlı kullanmak istesem belirli bir ücret gerekir mi? Ücret ödeme ne zaman meydana gelir? (Uygulamayı az çok yazdım ancak veritabanı kaldı. Veritabanını oluşturabilirsem beş on defa üye kaydı yaparım giriş yaparım, yapabilirsem beş on tane de ürünü sepete eklerim. O kadar.. Bunun için firebase'e ücret ödeme gerekir mi?)