Final TT Arenada

Kodla Büyü

hacounter

Aktif Üye
Türkçe olimpiyatlarının finali TT arenada
stad muhteşem olmuş içerisi ağzına kadar dolu
dışrıdada 20-30 bin kişi var

ayrıca twitter da TT
1.#turkcearenasi
2.#bayramobayramola

canlı izlemek için
http://www.kure.tv/kure-web-tv/Canli-yayin-izle/64/

tv de mehtap tv

Lütfen gereksiz polemiğe girmeyelim.
Destekleyen ve uslubunca eleştirebilenlere teşekkürler....

10. Türkçe Olimpiyatları Kapanış Programı'nın sunucuları, Kadir Çöpdemir ve deneyimli TRT sunucusu Bülent Özveren.

twitter da TT
1.#turkcearenasi
2.#bayramobayramola
5. sunucu kadir çöpdemir
8. öğrencinin okuduğu AZİZ İSTANBUL
Yani ilk 10 da 4 tag

sırdaki tag #bitsinbuhasret

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan programda , ''Gurbet hasrettir. Hasret bedeli çok ağırdır, faturası çok ağırdır. Biz, gurbette olup, şu vatan topraklarının hasreti içerisinde olanları aramızda görmek istiyoruz'' dedi.

adnan54' Alıntı:
Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan programda , ''Gurbet hasrettir. Hasret bedeli çok ağırdır, faturası çok ağırdır. Biz, gurbette olup, şu vatan topraklarının hasreti içerisinde olanları aramızda görmek istiyoruz'' dedi.
Bir hafta da bu gündem olur artık, tabi bu arada saman altından dere mi akar okyanus mu haberimiz olmaz.

adnan54' Alıntı:

Bana samimi gelmiyor artık açıklamaları. Daha geçen gün atv de canlı yayında ekrem dumanlının gözünün içine baka söyledikleri var.

dobra1979' Alıntı:
adnan54' Alıntı:

Bana samimi gelmiyor artık açıklamaları. Daha geçen gün atv de canlı yayında ekrem dumanlının gözünün içine baka söyledikleri var.

Fikir ayrılığı olabilir ama kırgınlık veya dargınlık olacağını tahmin etmiyorum.

tuskonda b bakanın konuşması, memursenin zafer ç. yi çağırması ve bugün. Hayırlısı ama çok da içime sinmiş değil.

muhteşem bir organizasyon,
emeği geçenleri tebrik ediyorum.
Allah yar ve yardımcıları olsun..

İçeri giren öğretmen arkadaşlara 15 saati doldurdunuz mu diye sordular mı acaba merak ettim?

şimdi geldik arkadaşlarla....
müthiş ve kusursuz bir organizasyondu...
emeği geçenlerden Allah razı olsun....

süper bi şovdu yerdeki ekranda

elleri öpülesi gurbetteki meslektaşlarımızdan Allah razı olsun.

BENCE ESAS ETKİLERİ 8- 10 YIL SONRA GÖRÜLECEK. BİZİM ROBERT MEZUNU ESKİ BROKRATLARIMIZ GİBİ PEK ÇOK ÜLKEDE TÜRKİYE KÜLTÜRÜNÜ DİLİNİ SEVEN BİLEN İNSANLAR NESİL OLACAKLAR. BU ÜLKEMİZ ADINA ULU ÖNDERİN "YURTTA SULH CİHANDA SULH" İŞARETİNE EN ÖNEMLİ CEVAP NİTELİĞİNDE BİR HAREKETTİR

adememre' Alıntı:
"herkezi türkçe konuşmaya davet ediyorum #dunyaturkcekonusuyor" İ. Melih GÖkçek

HerkeZ ve Türkçe konuşmaya davet... Türkçe büyük yazılır diğeri... Önce öğrensin dilini...

Organizasyona gelince güzeldi, beğendim; çok amaç yüklemedim ama güzel organizasyondu...

Beşiktaş TTnet Arena'da maçlarını yapmak istiodu, şampiyonluk kutlaması, akp kongresi, madonna konseri ve türkçe olimpiyatları derken zemin bozulmuştur. Kalsın bence, olimpiyat daha iyidir... :D

Yuhalandıkları staddan çıkmak bilmiyor efendiler. Yerim olimpiyatınızı toplantınızı stadın içine ettiniz be :verymad:

adnan54' Alıntı:

tribüne oynuyor başbakan. fethulahçıların oylarını kaybetmeme derdinde bence.. Gündemi değiştiriyor yine.
f. güleni zerre kadar sevmediğine eminim.
bu arada gelse ne olur gelmese ne olur. çok mu mühim.

BBNET
Geri