S smile52 Site Gezgini Mesajlar 67 9 Eylül 2013 #1 Arkadaşlar, Torrent yasal değil diyorlar tırstığım için kullanmayı bıraktım. Artık download yapmak ızdırap oldu. Artık turbobit, letitbit falan generator da bulamıyorum. yardım edebilecek var mı :?:
Arkadaşlar, Torrent yasal değil diyorlar tırstığım için kullanmayı bıraktım. Artık download yapmak ızdırap oldu. Artık turbobit, letitbit falan generator da bulamıyorum. yardım edebilecek var mı :?:
T tunc0687 Aktif Üye Mesajlar 144 10 Eylül 2013 #3 cokluindir.com sitesi var kardeş fiyatları uygun ve birçok indirme sitesinden indirme yapabiliyorsun tavsiye ederim. 8)
cokluindir.com sitesi var kardeş fiyatları uygun ve birçok indirme sitesinden indirme yapabiliyorsun tavsiye ederim. 8)
S smile52 Site Gezgini Mesajlar 67 10 Eylül 2013 #4 tunc0687' Alıntı: cokluindir.com sitesi var kardeş fiyatları uygun ve birçok indirme sitesinden indirme yapabiliyorsun tavsiye ederim. 8) Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim kardeşim. Bi deneyeyim bakalım :roll:
tunc0687' Alıntı: cokluindir.com sitesi var kardeş fiyatları uygun ve birçok indirme sitesinden indirme yapabiliyorsun tavsiye ederim. 8) Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim kardeşim. Bi deneyeyim bakalım :roll: