E esinay Aktif Üye Mesajlar 117 11 Ekim 2016 #1 Arkadaslar mutlaka izlemelisiniz dediginiz bir kaç film önerebilir misiniz ? Duygu yoğunluklu olması tercihimdir
Arkadaslar mutlaka izlemelisiniz dediginiz bir kaç film önerebilir misiniz ? Duygu yoğunluklu olması tercihimdir
Buzkırıcı Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 5,028 11 Ekim 2016 #2 Pearl Harbor beni çok etkilemişti hocam.
giryan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 438 11 Ekim 2016 #5 The Notebook Moulin Rouge Issız Adam İzlerken bir paket peçete, izledikten sonra bir kutu uyku hapı gerektiren filmlerdir =) Beklentinizi yüksek tutmayın fakat sorunuza cevap olabilecek nitelikte filmler.
The Notebook Moulin Rouge Issız Adam İzlerken bir paket peçete, izledikten sonra bir kutu uyku hapı gerektiren filmlerdir =) Beklentinizi yüksek tutmayın fakat sorunuza cevap olabilecek nitelikte filmler.
H herohamster Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,903 12 Ekim 2016 #7 bollywood hint sineması iyidir Aamir Khan filmleri 3 idiots her çocuk özeldir veya barfi (Aamir Khan) değildir bu arada izlenebilir
bollywood hint sineması iyidir Aamir Khan filmleri 3 idiots her çocuk özeldir veya barfi (Aamir Khan) değildir bu arada izlenebilir
Z zuli Site Gezgini Mesajlar 94 12 Ekim 2016 #8 Kayıp Kız Malefiz Yıldızlaararası Marslı Son zamanlarda izleyip beğendiğim filmlerden aklıma gelenler bunlar
Kayıp Kız Malefiz Yıldızlaararası Marslı Son zamanlarda izleyip beğendiğim filmlerden aklıma gelenler bunlar
cronos23 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 619 12 Ekim 2016 #9 "Who Am I = Ben Kimim" isimli filmi şiddetle tavsiye ediyorum.Bilgisyar korsanlığı ile ilgili çok güzel alman yapımı bir film.
"Who Am I = Ben Kimim" isimli filmi şiddetle tavsiye ediyorum.Bilgisyar korsanlığı ile ilgili çok güzel alman yapımı bir film.
leventgenc Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 509 12 Ekim 2016 #11 Prestige Piyanist The Shawshank Redemption Schindler's List
cevher--- Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 596 12 Ekim 2016 #12 Hocam bir şeyleri sorgulamak(.......) ve anlamak isterseniz : Nostalgia, offret, rashamon,Alphaville,Tout va bien....
Hocam bir şeyleri sorgulamak(.......) ve anlamak isterseniz : Nostalgia, offret, rashamon,Alphaville,Tout va bien....
burhaneren Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 898 12 Ekim 2016 #13 Ağlamak isterseniz hücre 7 mucizesi. Eğlenmek isitoyanız PK
06Davut Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,317 12 Ekim 2016 #14 fanna kısaca ammir khan ın filimleri
K keplir Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 334 12 Ekim 2016 #15 cevher---' Alıntı: Hocam bir şeyleri sorgulamak(.......) ve anlamak isterseniz : Nostalgia, offret, rashamon,Alphaville,Tout va bien.... Genişletmek için tıkla ... oo hocam tarkovsky takılıyorsun güzel.
cevher---' Alıntı: Hocam bir şeyleri sorgulamak(.......) ve anlamak isterseniz : Nostalgia, offret, rashamon,Alphaville,Tout va bien.... Genişletmek için tıkla ... oo hocam tarkovsky takılıyorsun güzel.