Filistin ve dünyadaki bütün masumlar ve mazlumlar için dua

Kodla Büyü

Nkiray

Aktif Üye
Dünyada şuan büyük katliamlar, zulümler oluyor. Bilhassa Filistin'de masum yavrular, insanlar, kardeşlerimiz katlediliyor. İnsaniyet ve islamiyet namına dua edelim, şefkat edelim, zalimlere lanet edelim. Çok uzak ecnebi memleketlerdeki insanlar bile insaniyet namına acıyor, ağlıyor, gayret ediyorsa bizim onlardan daha fazla üzülmemiz, şefkat etmemiz, gayret etmemiz gerekiyor. Rabbim bizlere şefkat, feraset, ittihat, gayret nasip etsin.

Dünyada şuan büyük katliamlar, zulümler oluyor. Bilhassa Filistin'de masum yavrular, insanlar, kardeşlerimiz katlediliyor. İnsaniyet ve islamiyet namına dua edelim, şefkat edelim, zalimlere lanet edelim. Çok uzak ecnebi memleketlerdeki insanlar bile insaniyet namına acıyor, ağlıyor, gayret ediyorsa bizim onlardan daha fazla üzülmemiz, şefkat etmemiz, gayret etmemiz gerekiyor. Rabbim bizlere şefkat, feraset, ittihat, gayret nasip etsin.
Amin

Hâlâ, zalim İtrail ile ilişkilerini sürdüren Mısır, Arabistan ve diğer Arap ülkelerinin yöneticileri yatacak yerleri yok.

Rabbim zalimleri kahretsin .

O insanları kurban ettiler benim büyük resimde gördüğüm bu!
Hamas o güçsüz haliyle saldırdı rehine aldı sonra İsrail'in eline bir koz vermiş oldu. Bana danışıklı dövüş gibi geliyor. Olan masum halka oldu .Buna göz yumanlara da yazıklar olsun

Stratejik hata dedi adam.Aynisini bugun yine yapti.Peygamber Efendimiz bile bir süreden sonra savaş emri verdi.Artik dua kurtarmaz.
Oradaki İslami örgütlerin düzenli ordu gibi hareket etmesi lazım.Hayir, ekranlarda ölen hep Filistin halkı.Yazik ya.Az önce tanklar Refah girdi.Hamas nasıl bunları devre dışı bırakamıyor.Fury...

Son düzenleme:
Dualarına amin diyorum sayın hocam. Artık bu işin dönüşü yok. Muhtemelen Armageddon'a kadar gidecek bu. Bu İsrail köpeği ile sahada çarpışmadan bir şey de düzelmez. Bu kalitesiz Müslüman topluluğu(Biz de dahil) ile de olacak şey değil gibi duruyor. Dünya rahatına o kadar alıştık ki, ahirete imanımız o kadar azaldı ki, devlet bir yasa çıkarsa topyekün savaşa gidelim dese hangimiz gidebiliriz bilmiyorum. Ekonomiye verdiğimiz önemi dinimize vermediğimiz için bu rezalet hallerdeyiz. Mevlam bu ahir zaman fitnesinden bela/musibet vermeden ümmeti kurtarsın.

Ben şunu görüyorum ki o cean*bet devlet tüm dünyayı elinin altına almış hiçbiri ses çıkaramıyor. Küçük çaplı da olsa İran tepki göstermişti sonu ne oldu??
(Bu arada İran'ı tuttuğum anlaşılmasın) heryere ellerini atmışlar ve ben kendimi güçlünün güçsüzü ezdiği bir komunityde gibi hissediyorum. İnsan hakları, BM,UNICEF hiçbiri yokmuş.
Bundan binlerce yıl önce yaşayan hükümdarlar, insanlar modern çağdaki insanlardan daha insanmış,daha insaflıymış,mazlumlara yardım etmişler ne günlere kaldık ya Rabbi

Kavli dua ediyoruz ama soysuz siyonistler kuvvetten anlarlar. Bunların olduğu her yer meşru hedef haline gelmelidir, yoksa yürüyüş , kınama, şu bu vb. hiçbirşey değiştirmez. Zaten şu anda bunlarla savaşan hamas falan değil, artık amaç soykırım olduğu aşikar. Öldürdükçe sonlarını daha çabuk hazırlıyorlar. Müslüman ülkeler uyuyor, müslüman olmayanlar bizden daha çok insan kalmışlar, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları, sanatçılar, futbolcular, halk vs. hepsi bunları protesto etme cesaretinde ve insanlığına bulunuyor. Sanmayın bu tepkisizlik kapımızı çalmayacak.

Siyonistler vaad edilmiş topraklar safsatasını işliyorlar. Bunların içerisinde Adana, Antep, Urfa, Adıyaman, Hakkari vs. bir sürü ilimiz var. Suriyeyi kaldırın israile komşu oluruz, zaten suriyede pkk, pyd ve yog yi kurma sebepleri bu.

Kısaca israil bize komşu olmadan biz onlara komşu olmalıyız. Sahada israile verilecek en güzel cevap pkk,pyd , ypg ne kadar hain örgüt varsa bunları sahada öldürmektir. Bu örgütler israili koruma amaçlı kurulmuştur. Tabiki bu temizliği içeride de yapmalıyız, kim bunlara selam veriyorsa kafası ezilmelidir.

BBNET
Geri