fikrinizi alabilirmiyim site satın almayı düşünüyorum.

Kodla Büyü
gerçekten 400 tl kazanç getiriyorsa çok iyi, pagerankına göre.

o 400 tl getirinin içinde başka sitelerde de yayınlanan adsense reklamları olması muhtemel gibi.

bu konuda eğer garanti veriyorlarsa o zaman alınabilir.

Siteye girenler reklamlara tıklamaz ise sadece gösterim başına da para veriyor mu google ads?

Site pageranki google adsense gelirlerini etkilemez. Benim PR4 sitem var ama henüz bir geliri yok . Site içeriği ve hiti gelirleri artırır. Mesela ekonomi ile ilgili 1k lık sitenizin geliri 10k lık bir oyun sitenizden kat be kat daha çok gelir getirir. Google adwords le ilgili bir araştırma yaparsanız reklam verenlerin kelime bazlı reklam verdiklerini ve bazı kelime gruplarında rekabetin fazla ve reklam ücretlerin daha fazla olduğunu görebilirsiniz. Site fiyatlandırması da ortalama aylık gelirinin 6 ile 8 katıdır .

Sitenin 400 TL gelir getirdiğini nasıl biliyorsunuz hocam..Site o kadar gelir getirecek bir siteye benzemiyor.Sonuçta insanlar siteye girip numaraya bakıp çıkacaklar.Tıklama oranları düşük olacaktır.Öyle bile olsa sitenin 6 aylık kazancından daha fazla para vermemenizi tavsiye ederim.Google sürekli olarak algoritma değiştiriyor.Yarın bigün alt sıralara düşme ihtimalini göz ardı etmemeniz gerekir.Benim tavsiyelerim bunlar.

hocam sitenin hiti ne zamandır bu aralıkta, son 6 ay için adsense ödeme bilgileri, şimdiye kadar yapılan backlink vs.. çalışmaları var mı varsa neler yapılmış bunları inceleyip iyice araştırıp sonra alın derim....

Sitede zaten içerik yok temel olarak sonuçları veriyor ziyaretçilere, bir ziyaretçinin site içerisinde kalma süresi çok düşük olacaktır bence. Loto sonuçlarını veren iyi bir website yapmak zor değildir,benzer içerik ve başarılı bir optimizasyon ile kısa sürede google ilk sayfada çıkabilirsiniz sizde .burada bu siteyi değerli kılan alan adı sadece. Ve elbette alan adıda çok önemli.

BBNET
Geri