R ragyu Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 712 16 Ocak 2014 #1 Arkadaşlar ffifa manager 2014 oyununu oynamayı planlıyorum yarıyıl tatilinde fakat internetten aradım taradım türkçe bulamadım. İngilizce ile aram pek iyi değil. nerden bulabilirim bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar ffifa manager 2014 oyununu oynamayı planlıyorum yarıyıl tatilinde fakat internetten aradım taradım türkçe bulamadım. İngilizce ile aram pek iyi değil. nerden bulabilirim bilgisi olan var mı?
B bilmez Site Gezgini Mesajlar 87 16 Ocak 2014 #2 http://www.torrent-oyun-indir.com/fifa- ... 14-14.html hocam denemedim ama bi bakın isterseniz
R ragyu Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 712 16 Ocak 2014 #3 en altta şöyle bi not var ;"Not : Türkçe Yama çıktığında Eklenecektir..!" o yüzden bana yaramaz.Yine de teşekkür ederim.
en altta şöyle bi not var ;"Not : Türkçe Yama çıktığında Eklenecektir..!" o yüzden bana yaramaz.Yine de teşekkür ederim.