Okulun bağlantısı fiber internete geçtikten sonra netsupportta artık 3 5 pc den fazlası bağlanmıyor arkadaşlar. bir kaç şey denedim ama sorun düzelmedi. karşılaşan var mı?
aynen gelen hattı eski hattı çıkarıp switche bağladım ip havuzları aynı pc ler ip yi otomatik alıyor. ev ağı olarak bağlıyorum kimi parola istiyor, kimi kendisi parola üretiyor, parola isteyene üretilenlerden giriyorum biri bağlanıyor diğeri bağlanmıyor. Özellikle bu ev ağı olayını tam anlayamadım bi kaç pc yi ev ağına bağlayıp sonra netsup görmeye başladı ama bazılarında hiç işe yaramadı.finefrenzy' Alıntı:Ben de aynı sorunu yaşadım. Farkettim ki öğretmen pc si ile öğrencilerin pc lerin IP Havuzu farklı. Meğer ögretmen PC sinin RJ 45 Portu başka switche bağlı. Onu da aynı switche bağladım. Böylece labdaki tüm pc ler aynı IP havuzunda oldu. Sorun çözüldü.
IP leri kontrol edin derim
Sonunda düzelttim hocam, teşekkürler.BARAN38' Alıntı:23 bilgisayarin fiber baglandiktan sonra 10 pc yi ogretmen bilgisayari gormuyordu.Öğrenci pclerde programı kaldırıp yeniden kurdum sorun çözüldü