Fiber geldi! Hız çok ama engel de çok...

Kodla Büyü

tuana1981

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar fiberin gelmesi ile hızımız gayet iyileştirildi ancak, özel internetten mebin internetine geçmemiz hiç de iyi olmadı. Öğretmenler et lerden kendi alanları ile ilgili siteye girip video izlemek istiyorlar ancak her yerde engel var. Youtube ile etkinlik ve programlar için video indiriyorduk o da engelli. Şimdi youtube ve diğer videoların yayınlandığı sitelere çözüm bulmam gerekiyor, bu konuda bilgisi olan var mı? Chrome un kimi eklentisi var ama yeterli olmuyor.

Çözüm basit sayın hocam, öğretmenler izletecekleri videoları evde indirip, okulda izletecekler. Ya da evde indirip, eba'ya yükleyip, eba üzerinden izletecekler.
İlegal yöntemlerle filtreyi geçmeye çalışmayın. Bulduğunuz yöntemler bir süre sonra patlıyor.
Filtrenin amacı öğrencileri zararlı içeriklerden uzak tutmak, bu konuda MEB'in politikasını şahsen destekliyorum, tek eksiği EBA gibi içerik sağlayıcıların daha düzgün ve kullanışlı hale getirilmesi ve sayısının artırılması.

yakuphan' Alıntı:
Çözüm basit sayın hocam, öğretmenler izletecekleri videoları evde indirip, okulda izletecekler. Ya da evde indirip, eba'ya yükleyip, eba üzerinden izletecekler.
İlegal yöntemlerle filtreyi geçmeye çalışmayın. Bulduğunuz yöntemler bir süre sonra patlıyor.
Filtrenin amacı öğrencileri zararlı içeriklerden uzak tutmak, bu konuda MEB'in politikasını şahsen destekliyorum, tek eksiği EBA gibi içerik sağlayıcıların daha düzgün ve kullanışlı hale getirilmesi ve sayısının artırılması.

kesinlikle katılıyorum hocam, ağzına sağlık. tembelliği ve şikayet etmeyi bırakıp planlı çalışsınlar. okulda açamdıklarını önceden indirsinler.

mudamet' Alıntı:
yakuphan' Alıntı:

kesinlikle katılıyorum hocam, ağzına sağlık. tembelliği ve şikayet etmeyi bırakıp planlı çalışsınlar. okulda açamdıklarını önceden indirsinler.
+1

BBNET
Geri