Fiber İnternet Kullanan?

Kodla Büyü

ftsz63

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Fiber internete geçmeyi düşünüyorum ortak kullanırsam sıkıntı olur mu? Modem de değişiyormuş sanırım telekomun verdiği modem nasıl tek port mu arkadaşlar?

Hocam imkan varsa hiç beklememek lazım.
Teorik de mükemmel görünüyor.
Bu soruların cevabını ben de merak ediyorum.

Biz İl MEM'de kullanıyoruz. Ancak 5 MB veriyor Bakanlık. Ona rağmen güzel. Evde 32'lik bağlantı harika olur.

ben ttnet fiber 20 kullanıyorum. modemi de ttnet kendisi verdi.geçen yazdan beri kullanmaktayım.20 mbit bağlantı gerçekten güzel oluyor torrentler de özellikle :D yalnız 50gb adil kullanım kotası var.geçince hız 3 mbite iniyor direkt olarak. e tabi o kadar hız varken de 50 gb geçmemek mümkün değil. bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar kopma bağlantı sorunu falan gibisinden. memnunum diyebilirim şimdilik.

fatihtasoz' Alıntı:
Fiber internete geçmeyi düşünüyorum ortak kullanırsam sıkıntı olur mu? Modem de değişiyormuş sanırım telekomun verdiği modem nasıl tek port mu arkadaşlar?
bana verdikleri modem HUAWEI HG655d 4 PORT KABLOSUZ VDSL2 MODEM.

bende şu an kullanıyorum ama 20 yi görmüyor genelde 16 mbite torrentti sömürüyorum sürekli o yüzden bir ayın yarısında da 3 mbite le idare ediyorum

kota olduktan sonra napayım fiberi?? :x :x . bende sandım sınırsız... alınmaz hocam.. boşuna ttneti para manyağı yapmayalım. şu anda 50 gb kota yüzxünden 300 kb hızla bağlanıyorum. yazıkı bize ya :(

CeM_G' Alıntı:
fatihtasoz' Alıntı:
bana verdikleri modem huawei marka 4 portlu VDSL 2wirelless modem.

tılgın 4 port wireles zayıf.
fiberin dsl den farkını göremedik saolsun ttnet. hız olarak hiçbir üstünlüğünü görmedim desem yeridir. hız testinde 10 - 14 mb arası çıkıyor ama 480 p filmi izlemek için açıp bi 10 15 dk buffering yapmasını bekliyoruz. kimi zaman youtube dahi donuk donuk.

yani fiberin bi kriteri yok bence etrafınızdaki kullananlarda sorun istanbul başakşehir :-1:

ben de yeni geçiş yaptım.
sınırsız adil kullanım kotası var 10gb. kota dolana kadar 20 mbit sonrasında 3 mbite düşüyor. 20mbite lafım pek yok ama 3mbye düştü mü bunalım takılıyorum açıkçası özellikle downloadlarda. Modeme gelince port sıkıntısı yok hem kablolu heme kablosuz. kullanabiliyorum.
(modem turkcell superonline HG253)

tilgin marka modem verdiler
port sıkıntısı yok
en son dün gece bir bakayım download hızına demiştim 23.3 mbit çıktı.
memnunum

anladım arkadaşlar ozaman bende hemen geçeyim zaten hızım 3.80 kotayı doldursam da aynı hıza geri düşecem desenize :) 4 kişi kullanacam yada 100lük mü alsam tek başıma okadar para veriyorum 3e 4 e bölerm gene okadar olmaz

hocalarım elime fiber internet hattını destekleyen bi modem geçti. Bu modemi normal adsl hattında kullanabilir miyim?
Model: AirTies Air6271 Wireless ADSL2+ VOİP MODEM 54Mbp

BBNET
Geri