Fiber İnternet İlk Fatura

Kodla Büyü
Bize de 4000 tl gelmiş müdür yard. çağırdı beni sordu e hocam ne yapacaz bu faturayı diye. Valla dedim ben kullanmadım ilçeyi arayın ordan bilgi alın. Ordakiler bilmez ne yapacaz şimdi diye cevap verdi. İdareci sizsiniz arkadaş bana neden soruyorsunuz.

konuyla ilgili il koordinatörlerinin de bilgisi yok. bunun nasıl ödeneceği ile ilgili resmi bir açıklama yok. tüm türkiye beklemede şu an.

yeğitek , kurumların bağlı bulunduğu genel müdürlük ödeyecek diyor :) ama genel müdürlük nasıl ödeyecek onu bilmiyor :)
beklemeye devam. kesemezler nasıl olsa adsl leri de kapattırdılar (meb+özel) okullarda sadece fiber var.

bir aylık 3844 lira geldi bizim okula, şaka gibi. Zaten doğru dürüst sitelere giremiyoruz engel yüzünden, bir de bu kadar para :-1:

Burdur ili olarak TTVPN sözleşmesini imzalayan okulların Fatura ücretlendirmeleri konusunda talep ettiğimiz bilgi ve cevabı :

Konu: Re: Burdur ili TTVPN sözleşmesini imzalayan okulların Fatura ücretlendirmeleri

Merhabalar,

TT ile yapılan protokole göre faturalar gelmektedir.
Sözleşme imzalanmadan önce kesilen faturalar iptal edilecektir.
Faturalar protokolde belirtilen fiyat üzerinde ise sözleşme imzalandığı tarihten itibaren bir-bir buçuk aylık olarak gelmiş olabilir.
Faturaları okulun bağlı bulunduğu genel müdürlük hangisi ise o ödeyecektir.
Fakat ödemenin nasıl gerçekleşeceğine dair bilgimiz bulunmamaktadır.
Okullar konu ile ilgili olarak ilgili genel müdürlük ile iletişime geçmelidir.

:) gülüyorum ağlanacak halimize... bize ilk gelen fatura rakamı 2300 TL idi ilçeyi aradık sakın ödemeyin hiç bir sözleşmeyede imza atmayın diye uyarılmıştık. değişen bir şey yok ama şu gün yeni gelen faturada aynı...

50 Tl'lik özel internetimizi kapattılar. Sağlık olsun diyoruz...
Fakat bunları görünce de insan üzülmüyor değil... Her okulda bu kadar fatura. İlginç

Bu TTNET Araplara satılan TTNET değil mi arkadaşlar ? Cahilliğimden soruyorum kusura bakmayın

İlçemde Bir imam hatip lisesine gelen 1918 tl lik fatura için il fatih eğitmenleri ile görüştük. Okul için zaten yıkım kararı verilmişti ve internet neredeyse hiç kullanılmıyor. Okul ilçeye bir yazı yazdı ilçe de fatih projesi il eğitmenine üst yazı ile gönderdi. Sanırım iptal edilecek. Her tahtaya 50 tllik ayrı modem takılsa daha ucuza gelir. Devletin parasına yazık.

Okulunuzda var ise iptal için ile yazı yazınız. Onun yerine istediğiniz kadar meb adsl hattı bağlatabilirsiniz. 3-4 aynı modemin olmasında sakınca yoktur hepsini mebadsl tarifesi bağlatırsanız devlet ödüyor. bu konuda bize görüş yazısı gelmişti.

Ekli dosyalar

bize de 2 bin liralık fatura geldi arkadaşlar bunu faturadan kurtulmanın yolunu bulan var mı?

BBNET
Geri