fiat punto

Kodla Büyü

veysim47

Aktif Üye
dün itibariyle bayiyle 34000+520(dosya masrafı) TL ye 1,4 mylife dualogic modelini satın aldık plaka masrafları ocak vergisi dahil bu fiyata 20000 kredi aylık 1000 er lira 20 ay da ödeyecez
fiesta almayı düşünüyorduk buna kısmet umarım acele etmemişizdir

kredi faizsiz 5 dakika içinde halloldu malum öğretmen olunca geri dönüş kesin bir yerde 520 lira dosya parası var gerisi 1000 er 1000 er verilen hesap numaralarından birine yatırılıyor kredili aldığımız için kasko zorunluymuş tabi oda herhalde 1500 ü bulacak bakalım artık aracı teslim aldığımızda onu da netleştiririz bu arada fiat ın kendi kaskosunu önerirmisiniz?

hocam arabayı tslim aldığında fotoları yükle de bizde heveslenek :mrgreen:

Fiyatlar hakikaten uçmuş 10 gün önce benim kayınbiradere de

40.000 e 1.3multijet Dynamic+Skydom+Esp li evo aldık..

duyan o arabaya o para verilir mi diyor. gel gelelim 40 bine bu donanıma sahib C sınıfını geçtim B sınıfı bir araç tavsiye et dediğimde pek bişey diyemiyor..

ha 2. el olursa o başka tabi :)

branta' Alıntı:

duyan o arabaya o para verilir mi diyor. gel gelelim 40 bine bu donanıma sahib C sınıfını geçtim B sınıfı bir araç tavsiye et dediğimde pek bişey diyemiyor..

Çok doğru. Bana da sen manyak mısın seat a o kadar para verilir mi diyorlar?

Ama araba full+full leon görünce hepsinin ağzı bi karış açık. :D Takmayın alınmış alınmıştır.

branta' Alıntı:

Punto Evo B sınıfı zaten. :) Dizel ve vergi avantajı olması güzel. Skydom çok şık duruyor.

BBNET
Geri