Fiat Marea 1.6 Benzin+Lpg Acil Satılık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gamer99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
halk' Alıntı:
Çok fena kriz patlayacak ben de satışa çıkarttım. Ecevit krizini bile arar hale geleceğiz diye tahmin ediyorum arkadaşlar. Ne var ne yok satın, altın yapın parayla.

Varsa isteyen pazarlık da yapabiliriz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 987/detay/

hem kriz çıkacak herşeyi satıp altın alın diyorsun hemde arabanı buradakilere satmaya çalışıyorsun... bizmi enayiyiz yoksa senmi anlayamadım...

baynadir' Alıntı:
halk' Alıntı:
Çok fena kriz patlayacak ben de satışa çıkarttım. Ecevit krizini bile arar hale geleceğiz diye tahmin ediyorum arkadaşlar. Ne var ne yok satın, altın yapın parayla.

Varsa isteyen pazarlık da yapabiliriz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 987/detay/

hem kriz çıkacak herşeyi satıp altın alın diyorsun hemde arabanı buradakilere satmaya çalışıyorsun... bizmi enayiyiz yoksa senmi anlayamadım...
:mrgreen:
:+1:

altın'a 105 lerden hücum edenler 2 YILDIR belki daha fazla süredir zararını kapatamadı..bence çok riskli hareketler artık altın'ın ons fiyatı yükselmez ABD-FED tahvili azaltıp faizleri arttırırsa pek çok kişi hüsrana uğrayacak...Ama kriz tehlikesine karşı $ dolar almakta fayda var bir gecede 3 liraya dahi fırlayabilir..

dolar yükselecektir amenna fakat hep unutuyorsunuz doları euro yu adamlar bi gecede patlatıp bi gece söndürüp yada yükseltebiliyorlar, kesinlikle tavsiyem altın alın zira ocağa kadar altın iniş çıkış lı olacak fakat ocaktan sonra zararınızı kurtarırsınız diye düşünüyorum.

ben her yıl öyle yaptım acizane fikrim bu

Kriz çıkacaksa bile bunu yaygara yapmak vatana ihanettir. (Bu ülkede kendi ideolojisini kabul ettirmek adına kıyamet koparacak o kadar çok cahil ve bencil var ki? Allah c.c. buna rağmen bu ülkeyi ap açık koruyor kolluyor çok şükür.)

Finansglobal.com
Altın düşüşünü sürdürdü
Finansglobal.com - ‎51 dakika önce‎
Altın, fiyatların dört haftanın en yüksek seviyesini görmesinin ardından alımların azalması ve yatırımcıların, yavaşlayan ekonomik büyüme ortamında tüm dünyada para politikalarının görünümüne ilişikin değerlendirmelerde bulunmasının ardından, düşüşünü ...

yorumsuzz..

BBNET
Geri