Fiat- Linea kullanan arkadaş var mı?

Kodla Büyü
Kullanmıyorum ama kullanan bir arkadaşım var dizelin çekişi pek iyi değil kasa ağır geliyor arabaya...

hocam 3 yıl kullandım. 1.3 multijet 90 hp. andariel hocamın dediği gibi hantallığı yok. max torku 200 Nm – 1750 d/d ki çak güzel bi çekişi var.1700 devirden sonra devreye giren turbosu ilerleyen fiteslerde hiç düşüklük göstermiyor. tek kusuru arabanın lastik seslerini biraz içeriye alması. orta sınıf için çok güzel bi otomobil.

acitve donanım paketleri daha az donanımlı bu yüzden ucuz;ayrıca pek bi açıklama yok araçla ilgili muhtemelen orjinalliği bozulmuştur..hele 34 plaka konya da şirket arabası bile olabilir..

Hocam çok bi özelliği yoktur. Nitekim sıfırını da ucuza satıyo ama arabada hiç bi özellik yok. Ama klima, dijital klima, sensör falan derken fiyat çok artıyo. Bu linealara bu ara ilaç şirketleri dadanmış. İlaç mümessillerinin altına veriyolar. Onlar da çok kötü kullanıyo hiç acımıyo tabii kendi arabası değil. Ayrıca çok geziyolar. Dikkatli olmak lazım bu arabaları alırken...

formator2006' Alıntı:
hocam 3 yıl kullandım. 1.3 multijet 90 hp. andariel hocamın dediği gibi hantallığı yok. max torku 200 Nm – 1750 d/d ki çak güzel bi çekişi var.1700 devirden sonra devreye giren turbosu ilerleyen fiteslerde hiç düşüklük göstermiyor. tek kusuru arabanın lastik seslerini biraz içeriye alması. orta sınıf için çok güzel bi otomobil.

Hocam Linea Kullanan arkadaş Accent Era'yı kullandığında hayran kalmıştı. Accent Era gaza basınca uçuyor demişti. Bence recepata hocam varsa fırsatı denesin iki arabayı da farkı kendisi görsün... İki arabaylada bir rampa çıksın farkı net bir şekilde görür...

6-7 ay kullanmış biri olarak bu fiyatlara alınabilecek en iyi arabalardan biri. Performansı konusunda 1.5 crdi Accent Era kadar performanslı değil ama Accent Era'dan daha güvenli. Performans konusunda benim düşüncelerim devirli kullandıktan sonra hiç sorun yaşamazsınız. Ralli yapmıyoruz sonuçta.

1,4 tüplü var bende konfor çok iyi fakat yokuşlarda devir çok düşüyor....active modeller sınıfının en boş modeli...fotoğraflar doğruysa bazı ekstralar taktırmış olabilir...bence tasarım ve iç dizayn çok iyi bu arabada.

kafam karıştı arkadaşlar, ilçemde de linea araba hiç görmedim, deneyipde almak en iyisi...

teşekkürler.

hocam aracı alırken dikkatle bakarsanız pedallar ve direksiyon simidi çok hor kullanılmış.yani bu km.yle oynanmış.belli bir şekilde görülüyor.bende 92 model tempra var 60 bin km.orjinal ilk elden aldım araç verdiğin lineadan daha temiz.teşekkürler...

11 gün kiralık olarak kullandım. Yol tutuşu dışında çok sorunu yoktu. 1.3 multijetti kullandığım. Yakıtı ortalamanın üstndedir.

BBNET
Geri