Fiat Linea 2007 Model 18.000 Tl Alınır mı?

Kodla Büyü

ahmetbto

Aktif Üye
Arkadaşlar Linea ile ilgili çeşitli duyumlarım var. Genel itibariyle pek tavsiye edilmiyor. Ama fiyat*donanım açısından cazip gibi duruyor.

Mesela aşağıdaki özelliklere sahip Fiat Linea 1.4 Fire Active 18.000 tl isteniyor.
Sizce alınırmı ?

2007 Model - 80000 Km - Benzinli - Kısmi Boyalı - Kazasız- Değişen Yok

CD
Elektrikli Cam
Klima
Park Sensörü
Radyo / Kaset
Hidrolik Direksiyon
Merkezi Kilit
Katalysator
ABS
Hava Yastiği (Sürücü)
Alarm
Hava Yastiği (Yolcu)
Alaşım Jant
Yol Bilgisayarı
Metalik Boya
Direksiyon Ayarı

evet pek tavsiye edilmiyor... ancak donanımlıymış gerçekten. Kısmi boyalı yazmışsınız eğer 1-2 parça ise o fiyat eder ancak bel altı vs tamamı boyalı ise almayın derim.

otomobil-klubu-f177/yardim-etmeye-talibim-t61444.html

Burada, ismail hocam yardımcı olabilir sana...
Benim fikrim; bu parauı peşin verecekseniz, 0 araba alıp parayı peşinata sayıp geri kalanını kredi ile ödemeniz. 0 km hiç değilse ilk kullanan olursunuz...
Orta sınıf markaların çoğunda yukarıda saydığınız donanımlar nerdeyse standart, yakıt ekonomisi açısından da farklı modellere bakmanızı tavsiye ederim...

sırf ucuz diye donanımlı araba alma taraftarı değilim mis gibi japon arabarı var hem sağlam hem donanımlı onlara bakın hocam
bazıları piyasası yok diyorlar inanma ben mazdamı 1 ay içinde sattım önemli olan kaliteli ve donanımlı arabayı ucuzu almak üstelik zırt pırt tamirciye gitmez japon arabaları, eğer tavsiye istiyorsan nissan almeria ,primera mazda 3, mazda 6b , mitsubishi ya da toyotanın 2003-2006 modelleri ya da hondaya bakabilirsiniz

grande punto şasesinin üzerine sedan kasa oturtulmuş bir araba ve sürekli b segmentimi c segmentimi diye tartışmalar sürer gider ... uzun yolda 1.4 tjet kullandım 4 kişi klima sürekli açıkken performans olarak güzel . bagaj bütün valizleri aldı 4 kişiydik. fakat araç emotion paket olduğu halde daha 1-2 aylık yeni araba bazı vidaları gizleyen kapakları falan düşmüş malzeme kalitesi işçilik daha iyi olabilirdi.

siz yine forumları gezin bakın uzun süre kullananlar ne diyor

gulftown' Alıntı:
kalıbının arabası değil linea. ben olsam yanından geçmezdim.

hocam kullanmadan yorum yapmayın lütfen. ne yönden kalıbının arabası değilmiş.

1.4 benzinli lineayı önermiyorum hocamçekişi biraz zayıf, ama diğer yandan 1.3 multijet turbosundan dolayı 1700 devirden sonra mükemmel bi tork sağlıyor size. linea nın tek dezavantajı içeriye yol sesini alması. bi line kullanıcsı olarak (tabi 1.3 multijet) hiç bi sorunla karşılaşmadım 3 yıldır. hiç bi masraf açmadı bana.

1.4 benzinli alacaksanız tjet alın turbo güzel şey 100 km ye 9.5 saniyede falan çıkıyor :) ama benzin pahalı dizel alalım derseniz zaten mazot da benzine yaklaştı gibi tek fark dizelin litre olarak az yakması yılda kaç km kullandığınıza göre ayarlama yapın

Hocam bende sıfır Fiat Linea düşünüyorum; şu reklamlarda da devamlı izlediğimiz benzinli fiyatına dizel Linea'dan. Yakın çevredeki bir çok yetkili satıcı ile görüşmelerim oldu. Uygun fiyat verenlerden birisiyle cumartesi günü yüzyüze görüşmeye gideceğim.

4K ACTIVE PLUS 1.3 MULTIJET 90 HP modeline birde stil paketi ekletip siparişini vereceğim. 5 yıl kullanmayı düşündüğüm bu araçlada Allah'ın izniyle sanayiye uğramam inşallah.

25.000 de 2007 1,4 dynamic ,kazasız boyasız siyah linea kaç para eder?

mp3
4 cam otomatik
arka koltuk başlıklı
direksiyondan kumanda
ön kol dayama vs....

Araba donanımlı ama 2007 linea almak yerine 2001 2002 astra ya da benzer bir alman arabası almak daha mantıklı geliyor tabi bu benim kişisel görüşüm

hbasdereli' Alıntı:
Araba donanımlı ama 2007 linea almak yerine 2001 2002 astra ya da benzer bir alman arabası almak daha mantıklı geliyor tabi bu benim kişisel görüşüm

yeni model araba almak her zaman daha iyidir derim

arabaları karıştırmayın arkadaşlar... benim sorduğum araba başlığı açan arkadaştan farklı...

25.000 km
2007 1,4 dynamic
kazasız boyasız siyah linea kaç para eder?

mp3. çalar
4 cam otomatik
arka koltuk başlıklı
direksiyondan kumanda
ön kol dayama
Klima
Park Sensörü
Radyo / Kaset
Hidrolik Direksiyon
Merkezi Kilit
Katalysator
ABS
Hava Yastiği (Sürücü)
Alarm
Hava Yastiği (Yolcu)
Alaşım Jant
Yol Bilgisayarı
Metalik Boya
Direksiyon Ayarı vs....

araba benzinli, tüp taktırsam performans düşer mi?

1,4 benzinli
77 bg
yaklaşık 1200 kg.

düşmez hocam sıralının benzinden pek farkı yok ama bu arac için 1600 motor daha idealmiş bence.

BBNET
Geri