Fiat ALBEA

Kodla Büyü

siranli2907

Site Gezgini
İstediğim özellikler

-En fazla 5 yaşında
-Dizel
-Parçası ucuz
-Az yakacak
-Vergisi düşük
-5 kişilik aileyi taşıyabilecek
-Maximum 20 bin lira olacak

Hemen hemen bütün bu özellikleri taşıyan tek araç var o da Fiat Albea ve almayı düşünüyorum.Kullanan veya başka bir tavsiyesi olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...

hocam bende var albea 2009 model. 80 binde. atiker lpg yeni takıldı bin km gitmedi daha. çöl grisi. satılık 19000.

Hocam benim 2007 model albeam var. 111.000 km de ankara dan almıştım mayıs ta 2 sene olacak 143 bin deyiz. Okul uzak olunca bir hayli km yaptık.

Çok şükür şimdiye kadar problem çıkartmadı. 10 bin km de bir bakımını yaptırıp biniyoruz. Bir ara satmayı düşündüm sonra vazgeçtim çünkü en az üzerine 10 bin lira koymam gerekiyordu. Senin bütçen biraz daha fazla. Mümkünse premio versiyonunu almanı tavsiye ederim.

Yakıtı dediğin gibi az ş.içi km de 20-21 kuruş kullanıma göre yakıyor. Süspansiyonları muadillerine göre daha iyi. Çok fazla beklentin yoksa gayet makul bir araba.
Dizel almanı tavsiye ederim. Multijet kendini ispatlamış bir motor. GM ile fiatın ortak üretimi opellerde de aynı motor var. Bakarsan motor yedek parçaları aynıdır.

Dizel araç gerçekten kendini hissettiriyor hem gürültü hem performans :) Gürültülüyü içeri almasına belli bir süre sonra alışıyorsun çok sıkıntı olacağını sanmam.

Albea kullananlar araştırdığım kadarıyla genellikle araçlarından memnunlar.Şikayetçi oldukları tek şey sizin de dediğiniz gib içeri çok fazla ses alması diyorlar.O da çok önemli değil.Benim aklımda olan multijet ve premio ama bakalım temiz bir tane düşürebilirsek alacağız.Yarın araba pazarına gidelim bakalım ne olacak :)

Bende de 2008 model 1.2 SL vardı bendekinin tek eksiği klimaydı sattım . Ama o fiyatlara alınabilecek en güzel tercih

Arkadaşlar konu dışı olacak ama 2009 Albea multijet var bende habire ısıtma buji arızası veriyor yaptırmaya fırsatım olmadı ne gibi sakıncası olur.

Bugun araba pazarında istediğim özelliklerde 2010 1,3 multijet albea sole dizel 90 binde vardı.Adam 17 bine bıraktı ama sol çamurluk ve sol kapı değiştiği için almadım.

kubilay35' Alıntı:
Arkadaşlar konu dışı olacak ama 2009 Albea multijet var bende habire ısıtma buji arızası veriyor yaptırmaya fırsatım olmadı ne gibi sakıncası olur.

Hocam bildiğim kadarıyla ısıtma bujisi ilk ateşlemeyi sağlıyor. Araban ilk çalışmada zorlanıyordur. Özellikle soğuk havalarda.

BBNET
Geri