Fiat Albea Sole 1.4 / Chevrolet Avea 1.4 SX ?

Kodla Büyü

DotCom

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Merhaba ,

Fiat Albea Sole 1.4 veya Chevrolet Avea 1.4 SX modellerinden hangisini önerirsiniz?

Km'leri 50 bin civarında.

Albea Benzinli 2010 model

Chevrolet fabrika çıkışlı lpgli ve 2008 model

ikisinin de fiyatı 19500 TL

Aveo'nun yakıt tüketimi daha fazla diye biliyorum.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı?

ekicimert' Alıntı:
egitimci34' Alıntı:
aveo teneke gibi araba..
Fiat albea sanki ultra lüx makam arabası

bunu yazıp gönder tuşuna basınca senin cevabını aynısıyla tahmin etmiştim.. fıat ı zaten biliyoruz da chevrolet diye dedim hani markanın adı var diye yani. çok bişey beklememek gerek markası chevrolet diye ..

// ayrıca 2008 model aveo dan 95 model bmw daha konforlu kullanım açısından. ve daha ucuz :)

bilmem anlatabildim mi :)

yorumlarınız için teşekkürler.

bmw karşılaştırmasını hiç değerlendirmemiştim doğrusu.

almakla bitmiyor ki ama , yedek parça açısından pahalıdır diye tahmin ediyorum.

hangisinin temizini bulursan onu al bence. bende albea var ama fanatizme gerek yok. temiz olan, özelliği fazla olan, fiyatı uygun olan şeklinde.

egitimci34' Alıntı:
ekicimert' Alıntı:
egitimci34' Alıntı:
aveo teneke gibi araba..
Fiat albea sanki ultra lüx makam arabası

bunu yazıp gönder tuşuna basınca senin cevabını aynısıyla tahmin etmiştim.. fıat ı zaten biliyoruz da chevrolet diye dedim hani markanın adı var diye yani. çok bişey beklememek gerek markası chevrolet diye ..

// ayrıca 2008 model aveo dan 95 model bmw daha konforlu kullanım açısından. ve daha ucuz :)

bilmem anlatabildim mi :)

haklısın hocamda B sınıfı bir araçta çokta konfor aranmıyor çünkü yok. Arkadaşımda 2011 fiesta var araba yarım kontakta benzin pompalıyor takır tukur ses, digital klima var fanı açarken takır tukur ses kapatırken takır tukur ses. Tabi birde insanların arabadan beklentileri farklı kimisi konfor bekler kimisi az yaksın kimisi parçası ucuz olsun vs.

egitimci34 hocam ,

parça fiyatı ve yakıt tüketimi açısından kullanım tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Hocam ileride Albea elden daha rahat çıkar diye düşünüyorum. Fakat 19.500 e 2009 dizel bile bulursun bence

BBNET
Geri