Fişlenmek İstemiyorsan Müdürle İyi Geçin...

Kodla Büyü

*cem62*

Seçkin Üye
Seçkin Üye
kH6Px.png

Nereye gidiyoruz..onlardan habersiz nefes almamızı istemiyorlar..korku toplumu yaratılıyor diyorduk..çoktan olduk... :verymad:

İdarecilerin dengesiz, saygısız ve sapık buna bağlı olarak kavgacı olanlarını, okula kafasına göre gelip gelmeyen idarecileri biz kime şikayet edeceğiz acaba. Asıl onları fişleseler çok iyi olurdu. "Eğitimin olumsuz davranışlardan etkilenmesi"nin tek sebebi dengesiz idareciler ve yöneticilerdir ama ellerine vermişler gücü bir defa ne yapalım. Milletimiz sağ olsun.

Bir müdürümüz vardı; ing öğretmenimiz 5 dk gecikti diye tutanak tutmuş diğer yandan öğretmenler odasında bir bayan öğretmene "girme derse, ders senin köpeğin olsun" diye bağırmıştı. Ne güzel sahnelerdi, aklıma geldi birden..

bazı müdürler o. karı gibi dedikoduyu seviyo yalan yanlış işler yapıyo onlara kim dur diyecek

18 kasımda şifreler verildi ve ben yeni duydum. demekki öğretmenlere haber verilmeden arkadan ajanlık yapılacak. göz dağının bu kadarına pes. öğretmen zaten kedi gibi olmuş artık öğrenci azarlıyor neredeyse öğretmeni, binin hala öğretmenin tepesine iyice tiksindirin bu meslekten bizi.

Hiçbirşeye karışmayın çocuklara birşeyler öğretmenize gerek yok siz sadece derse girin çıkın eğitim yapılıyormuş gibi gösterin yeter diyorlar kısacası bu. Eğitim alınmasnı istemiyorlar. Eğitimli bir toplum eğitimsiz bir temsilci istemez çünkü.

Yeni bakanımızın mükemmel bir çalışması daha.

havin.de' Alıntı:
İdarecilerin dengesiz, saygısız ve sapık buna bağlı olarak kavgacı olanlarını, okula kafasına göre gelip gelmeyen idarecileri biz kime şikayet edeceğiz acaba. Asıl onları fişleseler çok iyi olurdu. "Eğitimin olumsuz davranışlardan etkilenmesi"nin tek sebebi dengesiz idareciler ve yöneticilerdir ama ellerine vermişler gücü bir defa ne yapalım. Milletimiz sağ olsun.

Bir müdürümüz vardı; ing öğretmenimiz 5 dk gecikti diye tutanak tutmuş diğer yandan öğretmenler odasında bir bayan öğretmene "girme derse, ders senin köpeğin olsun" diye bağırmıştı. Ne güzel sahnelerdi, aklıma geldi birden..

Artık mahkemelerimizde mobbing konulu davalarda ele alınıyor. Bırakın bağırmayı tavır alıp konuşmasa bile mobbing gerekçesiyle dava açabiliyorsunuz. Emin olun kanıtlı olan bir çoğu cezayla sonuçlanıyor. Keyfi bir şekilde horoz çöplük tavırlarını takınmak eskide kaldı.

Abartılı bir haber. Müdüre güvenme, arkadaşına güvenme.. Paranoyak yaklaşımlar :-1:

Bizim Müdür iyi ama Hanım ve Okulu çok çekecek...

Birde Öğretmenlere verseler Yöneticileri bizde şikayet etsek....

bu uygulama nerede olmuş pilat uygulama olsa gerek pek kimsenin haberi yok bu şifreden. yoksa performans değerlendirme sisteminden mi bahsetmeye çalışmışlar

şifreden kimsenin haberi yok pilot uygulama sanırım yoksa herkesin haberi olurdu

BBNET
Geri