izlemeyenler yada tekrar izlemek isteyenler için şimdi TVde ilk Fox'ta.
Filmin en güzel ifadesi :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:enestar' Alıntı:tarih bilgisinden yoksun, efekt zengini bir film.
Srebrenitsa' Alıntı:Kimseyi eleştiremem, zevkler tartışılmaz ama hangi gözle güzel film dediğinizi hiç anlayamadım.
Oyunculuk 3. sınıf. TV'de en kötü diziyi açın bundan 40 kat üstün oyunculuk görürsünüz.
Karşılıklı konuşmalar lise tiyatrosu gibi. Hani şöyle bir hava eser; bir oyuncu konuşur, diğeri bitirsin diye ağzının içine bakar, konuşması bitenin yüzünde "hadi ben konuşmamı bitirdim, sıra sende" ifadesi doğar. Bu film aynı öyle. Yönetmenin öküzlüğünden kaynaklı sanırım.
Vücut dili rezalet, karakterler fazla uç noktada, tarih bilinci sıfır. Hazır olaylar var nasılsa biz bunları sırayla tıkır tıkır koyalım sakalımıza bakalım zihniyeti mevcut. Sahneler oradan-buradan çakma.
Bu film kadar tiksinerek seyrettiğim bir film daha yok. Beni neredeyse tarihten, Fatih'ten soğuttu.
filmi kesmek derken hocam film yarıda mı bittikarinca_52' Alıntı:filmi kesmek hangi mantığa sığdı acaba....Asıl heyecanı yeni başlıyacakken .....
hocam 1-)ilk yazdıklarınızla sn yazdıklarınız birbirine tezat.öncelikle zevkler tartışılmaz demişsiniz.tartışmaya başlamışsınız.Srebrenitsa' Alıntı:Kimseyi eleştiremem, zevkler tartışılmaz ama hangi gözle güzel film dediğinizi hiç anlayamadım.
Oyunculuk 3. sınıf. TV'de en kötü diziyi açın bundan 40 kat üstün oyunculuk görürsünüz.
Karşılıklı konuşmalar lise tiyatrosu gibi. Hani şöyle bir hava eser; bir oyuncu konuşur, diğeri bitirsin diye ağzının içine bakar, konuşması bitenin yüzünde "hadi ben konuşmamı bitirdim, sıra sende" ifadesi doğar. Bu film aynı öyle. Yönetmenin öküzlüğünden kaynaklı sanırım.
Vücut dili rezalet, karakterler fazla uç noktada, tarih bilinci sıfır. Hazır olaylar var nasılsa biz bunları sırayla tıkır tıkır koyalım sakalımıza bakalım zihniyeti mevcut. Sahneler oradan-buradan çakma.
Bu film kadar tiksinerek seyrettiğim bir film daha yok. Beni neredeyse tarihten, Fatih'ten soğuttu.
Ben de beğenmedim filmi, daha güzel olabilirdi. arkadaşların hepsine katılıyorum tarih zayıf görsellik ve oyunculuk pek iyi değil. ama beğenen de beğenir zeka seviyesi sorunu ne demek oluyor, biraz kaba olmadı mı bu laf.ning35' Alıntı:Bu filmi beğenenlerin ciddi bir zeka seviyesi sorunu olduğunu düşünüyorum. Filmi yapan beyinsiz zaten çılgın dershane serisini yapan ucube.