Fethiye otel-apart tavsiye

Kodla Büyü
çalış plajında öğretmenevi hemen yakınında şimşek hotel var hocam fiyatları öğretmen evine yakın. yarım pansiyon
 
arkadaşlar bende ilk defa bu yaza eşimle fethiyeye gitmeyi düşünüyorum temiz,güzel bir plaja yakın bildiğiniz motel/otel varmıydı?
 
collision' Alıntı:
arkadaşlar bende ilk defa bu yaza eşimle fethiyeye gitmeyi düşünüyorum temiz,güzel bir plaja yakın bildiğiniz motel/otel varmıydı?

calis plajı temiz ya da güzel değildir şimdiden haberiniz olsun hocam ;)
 
Arkadaşlar Onur Apart var Çalış plajına yakın, öğretmen bir arkadaşım işletiyor yazları. İlgilenirseniz telefon numarasını veririm konuşursunuz.
 
Ölüdeniz tarafında Alize Otel ve Turkuaz otel var bildiğim hatta lise zamanı yatılı çalıştığım :) Fiyat olarak öğretmeni aşarlar yalnız :)
 
biz ovacıktaki YEL Otelde kaldık havadar akşamları klimayı kullanmadık bile. tam pansiyon ve hizmet çok güzeldi. sadece yemekler çok zengin değildi, kırmızı et çok görmedik ama bir gün balık günü, bir gün döner (tavuk) günü yapmışlardı. güzel aktiviteleri oluyordu ama işleten arkadaş daha sonra yeni şeyler ekleyeceğini söylemişti. şimdi daha da iyidir sanırım.
 
geçen yıl ailemle fetihye çalış plajına yakın olan Tugay otelde kaldık..şirin bi aile oteli, oda kahvaltı şeklinde hizmet veriyor..yalnız fethiyeye spor aktiviteleri yapmaya, kanyon kelebek vadilerini gezmeye gidecekseniz gidin yoksa hiçbir esprisi olmayan bi yer ben beğenmedim..
 
özlem hocam saklıkent, ören, ölüdeniz, katrancı, yeşil vadi, kordon, tekne turları, yamaç paraşütü, koylar, şehir gezisi. Muhtemelen bu saydıklarımın yarısını yapmamışsınızdır ondan zevksiz gelmiştir :)
 
yazdığım şeyleri iyi okumamışsınız o saydığım yerleri ve sizin saydıklarınızı yapmak için gidilmediği sürece oranın bi esprisi yok dedim :D hele hele denize girmek için gidilcekse hiç gidilmesin ölüdeniz derin ve dalgalı, çalış plajı da öyle birden derinleşiyo..ölüdenizdeki tabiat parkı olan yer de sığ göl gibi keyif vermiyo insanlarla dip dibe denizde yüzmek iğrenç..bana hiç hitap etmedi açıkçası.. ama fethiye nezih bi yer..ingilizler yoğunlukta ve %80 i aileleriyle gelmiş, taşkınlık filan yok o açıdan rahattı..
 
Geri
Üst