Fenomen öğretmenlere ceza geliyor. Bu arada icimizde fenomen ogretmen varmi doğrusu merak ediyorum nasıl fenomen olunuyor
Suçtur değildir. İlgililer karar verip gereğini yapar ayrı konu.bir tane sosyal medya hesabı var " öğretmenler sayfası" diye kırmızı logolu. yıllardır siyasi yanlı paylaşım yapıyor. Normalde 627 sayılı devlet memurları kanununa göre suç yaptıkları. Bu hesabı yöneten sizce gerçekten öğretmen mi? Nasıl bütün bunları yaparak devlet memuru olarak kalabiliyor ? ben öğretmen olduğuna inanamıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 76181
Bu sayfayı takip ederim. İyi ki bu sayfa var. Sendikaların dile getirmekten çekindikleri bir çok konuyu dile getirdi.bir tane sosyal medya hesabı var " öğretmenler sayfası" diye kırmızı logolu. yıllardır siyasi yanlı paylaşım yapıyor. Normalde 627 sayılı devlet memurları kanununa göre suç yaptıkları. Bu hesabı yöneten sizce gerçekten öğretmen mi? Nasıl bütün bunları yaparak devlet memuru olarak kalabiliyor ? ben öğretmen olduğuna inanamıyorum
Öğretmen hocam. Birebir tanıyan arkadaşlarım var.bir tane sosyal medya hesabı var " öğretmenler sayfası" diye kırmızı logolu. yıllardır siyasi yanlı paylaşım yapıyor. Normalde 627 sayılı devlet memurları kanununa göre suç yaptıkları. Bu hesabı yöneten sizce gerçekten öğretmen mi? Nasıl bütün bunları yaparak devlet memuru olarak kalabiliyor ? ben öğretmen olduğuna inanamıyorum
Sizin gibi düşünmüyor bu sayfa onlarca sendikanın savunmadigi kadar öğretmenleri savunuyor. Sorunlarını dile getiriyor.bir tane sosyal medya hesabı var " öğretmenler sayfası" diye kırmızı logolu. yıllardır siyasi yanlı paylaşım yapıyor. Normalde 627 sayılı devlet memurları kanununa göre suç yaptıkları. Bu hesabı yöneten sizce gerçekten öğretmen mi? Nasıl bütün bunları yaparak devlet memuru olarak kalabiliyor ? ben öğretmen olduğuna inanamıyorum
O dersane hocasıymış galiba kpss filan diyorbu sitede var mı bilemem ama youtubede ve sosyal mecralarda fenomen fidan hoca var bir tane hoca diyeni Allah çarpar bildiğin manken ...![]()
![]()
Bence erkeklerin de dizginlemekte zorlandığı, düşünme fonksiyonlarını biraz da olsa bazen baskıladığı hormonlarının olduğu ? bilimsel olarak açıklanmalı ve bu yüzden halk içinde böyle giyinenler tacizci ve sapık ilan edilmeli ve hatta bence yasaklanmalı.bu sitede var mı bilemem ama youtubede ve sosyal mecralarda fenomen fidan hoca var bir tane hoca diyeni Allah çarpar bildiğin manken ...![]()
![]()
Öğretmenlerin sıkıntılarını, yönetimlerin eksikliklerini yanlışlıkların dile getirmesi güzel birşey. Ben de destekliyorum. Ama bazen bariz iktidar karşıtlığı yapıyor. Ağzıyla kuş tutsa yaranamaz, ön yargılı modlara giriyor. Öğretmenlerin haklarını savunmanın dışındaki konularada da ideolojik konular açtığı oluyor. Bazen bariz hiç yönetimde olmayan CHP taraftarlığı yaptığı siyasi paylaşımları da oluyor.Bu sayfayı takip ederim. İyi ki bu sayfa var. Sendikaların dile getirmekten çekindikleri bir çok konuyu dile getirdi.
Ne yani herkes koyun mu olsun! Eleştirmek demokrasinin gereğidir. Bunu farklı şeylerle karistirmamalı.
İktidar yanlısı olan siyasi paylaşımlar yapanlara da aynı şekilde uyarıda bulunuyor musunuz?D - Kademe ilerlemesinin durdurulması : Fiilin ağırlık derecesine göre memurun, bulunduğu kademede ilerlemesinin 1 - 3 yıl durdurulmasıdır.
o) Herhangi bir siyasi parti yararına veya zararına fiilen faaliyette bulunmak.
E - Devlet memurluğundan çıkarma : Bir daha Devlet memurluğuna atanmamak üzere memurluktan çıkarmaktır.
a) İdeolojik veya siyasi amaçlarla kurumların huzur, sükün ve çalışma düzenini bozmak, boykot, işgal, kamu hizmetlerinin yürütülmesini engelleme, işi yavaşlatma ve grev gibi eylemlere katılmak veya bu amaçlarla toplu olarak göreve gelmemek, bunları tahrik ve teşvik etmek veya yardımda bulunmak,(1)
Sondaki madde, sendikal faaliyet olarak belki yapılabiliyor ama yukardaki (o) maddesindeki suçu defalarca işliyor, öğretmen sayfası
Sakarya Üniversitesi | Hukuk Müşavirliği | 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun disiplin suç ve cezalarına dair 125. Maddesi Hükümleri
Birimle İlgili Bilgiler ve Verilerhukuk.sakarya.edu.tr
Nasıl hocam? Detay alabilir miyiz? Çok kötü bir durum.Bir öğretmen arkadaş okulun güvenli olmadığına dair bazı resimler paylaştı diye meslekten men edildi. Buna ne diyecegiz
ne anormal bir bakış açısı bu ya, bunu konuşmak için illa her şeyin bitmiş olması mı gerekiyor bu da konuşulması gereken bir konu olamaz mı?Her şey bitti fenomen öğretmenler kaldı değil mi Hocam. Belki bir çoğumuz onaylamıyor ama tek sorun da bu değil. Öğretmenler olarak o kadar sorunumuz var ki burada buna takılmak komik geliyor açıkcası.
o sayfayı ben de takip ediyorum. sadece iktidar karşıtı paylaşımlar yapmıyor aslında sendikaların yapması gereken şeyleri yapıyor bence. Ayrıca muhalefeti de eleştirdiği paylaşımları var. öğretmenin faydasına ne yapıyorsa destekliyorum kendilerini.bir tane sosyal medya hesabı var " öğretmenler sayfası" diye kırmızı logolu. yıllardır siyasi yanlı paylaşım yapıyor. Normalde 627 sayılı devlet memurları kanununa göre suç yaptıkları. Bu hesabı yöneten sizce gerçekten öğretmen mi? Nasıl bütün bunları yaparak devlet memuru olarak kalabiliyor ? ben öğretmen olduğuna inanamıyorum
aynı hassasiyeti mülakat için de bekliyoruz hocam ya da eylem gününü tatile çeviren anlayışı için dene anormal bir bakış açısı bu ya, bunu konuşmak için illa her şeyin bitmiş olması mı gerekiyor bu da konuşulması gereken bir konu olamaz mı?
bu bakış açısı her yerde karşımıza çıkıyor bir şey diyorsun hemen her şey bitti o mu kaldı cevabı geliyor.