fenerbahçeye yine ceza - seyircisiz maça-yuh yani

Kodla Büyü
orasının Türkiye olmadığını ve Demirören gibi bir başkan bulunmadığını Fb liler anlamadılar, anlamazlar da.

seyircisiz maçta ceza alan,
peşpeşe iki ceza alıp Avrupa dan men yiyen ilk Türk takımı oldular.
Tebrikler Fenerbahçe Cumhuriyeti :)

Statlarda yunan, alman ve italyan taraftarları görmeyen uefanın çifte standardıyla kimsenin zarar görmediği ve stad dışından, kontrol dışı gelişen olay sonucu Fenerbahçe ceza aldı diye takla atanlar önce kendi kapılarının önünü süpürmeli...

Ekli dosyalar

• olayli_mac.jpg
    olayli_mac.jpg
    56.4 KB · Görüntüleme: 333
  • burakgiray.jpg
    burakgiray.jpg
    87.5 KB · Görüntüleme: 333
sorun kapı önü süpürme değil hocam. Bütün kapıların önü pis, fb hariç bunun herkes bilincinde zaten. :)

Keşke seyircili olsaydı da maçta ne biliyim koltuk falan kırıp atsalardı da öyle alsalardı cezayı. yine bir ilki başardı fb.

Ama ben eminim fb uefa ya onlar yanan paraşüt değil meteor yağmuru diyip itiraza da gider

Fenerbahçeliyim ama haketti bunu bence. Keşke türkiyede de böyle cezalar verilse.

Fanatiklik ruhsal bi hastalıktır.Cahil insanların bunları yapmaları da çok kötü ama eğitimli insanların birde bunlar öğretmense gerçekten çok üzülüyorum,hangi takım olursa olsun düşmanca bir zihniyetle yaklaşmak eğitimci camiaya yakışmıyor.Gelecek nesilleri bizler yetiştiriyoruz biz böyle davranırsak biz fanatiklik yaparsak fanatizim azalmıyacak artacak lütfen biraz daha hoşgörü.Oynanan Oyunlar Basketbol,Futbol,... herne olursa olsun yendik yenildik diye kimseye laf söylemeye kimsenin kalbini kırmaya değmez Teşekkürler.

s_kajmeran' Alıntı:
Zorla adamı Fenerbahçeli yaparsınız... Tarafgirlik nasıl bişeydir, ceza aldı yaşasın modunda seviniyoruz olaya bak...

Üzücü olmuş, umarım bu tarz olaylar yine tekrarlanmaz. Herşeye rağmen başarılar FENERBAHÇE

helal olsun hocam çok doğru tespit

İçinizdeki fanatiklik gözlerinizi kör etmiş aklınızı bulandırmış anlaşılan.Sonuçta alınan ceza bir Türk takımının aldığı ceza.Bu nasıl bir zihniyettir ki seyirci olmayan bir maçta seyirciye ceza veriliyor ve bu takdir ediliyor.Bu mantıkla herkesin sahası bundan sonra kapanabilir.Mesela GS nin ilk avrupa maçında dışarıdan sahaya havai fişek atılır sonra bu 2 kez daha tekrarlanır ve avrupa kupalarından 2 yıl men olur.Böyle mantık dışı bir kararı onaylamak cahilliğin son noktasıdır.

s_kajmeran' Alıntı:
Zorla adamı Fenerbahçeli yaparsınız... Tarafgirlik nasıl bişeydir, ceza aldı yaşasın modunda seviniyoruz olaya bak...

Üzücü olmuş, umarım bu tarz olaylar yine tekrarlanmaz. Herşeye rağmen başarılar FENERBAHÇE
ya hemşehrim öyle yazıyorsun ki sanki durup dururken hadi gelin fenere ceza verelim demişler.
Fenerbahçe her yeri Türkiye sanıyor ama yanıldığını anlayacak. Avrupa da yemezler bu hareketleri

Seyircisiz maçta ceza almak büyük başarı gerçekten bu ayrı konu da o meşaleyi atanların victoria pilzen taraftarı olmadğını nerden bilicez. Dahası bir sonraki seyircisiz maçta fenerin muhtemel rakipleri meşale atıp bir sonraki turu garantileyebilirler :idea:

only61' Alıntı:
s_kajmeran' Alıntı:

hocam anlıyorum centilmenlik örneği sergiliyorsun ama trabzonsporluluğunuzdan ben şahsen şüpheliyim...ya da çok fanatik değilsiniz...

"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti."
Kazım Koyunca

Benim için Türk takımları da dışarıda aynıdır. Kendi ülkemin takımının dışarıda aldığı cezaya sevinemem. Benzer olaylar avrupa takımları için olsa aynı cezalar verilebilir mi? Yarın benzer bişey Milli Takımın başına geldiğinde kimse sesini çıkarmasın o zaman.

Ben Futbolda Fanatikliği anlamam zaten hocam, Futbolda iyi oynayan kimse onun oyunundan keyif alırım.

Başarılar Fenerbahçe, güzel sonuçlarla, başarılarla dönmen dileğiyle...

s_kajmeran' Alıntı:

:alkis:

:alkis: :alkis:
s_kajmeran' Alıntı:
only61' Alıntı:
s_kajmeran' Alıntı:

hocam anlıyorum centilmenlik örneği sergiliyorsun ama trabzonsporluluğunuzdan ben şahsen şüpheliyim...ya da çok fanatik değilsiniz...

"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti."
Kazım Koyunca

Benim için Türk takımları da dışarıda aynıdır. Kendi ülkemin takımının dışarıda aldığı cezaya sevinemem. Benzer olaylar avrupa takımları için olsa aynı cezalar verilebilir mi? Yarın benzer bişey Milli Takımın başına geldiğinde kimse sesini çıkarmasın o zaman.

Ben Futbolda Fanatikliği anlamam zaten hocam, Futbolda iyi oynayan kimse onun oyunundan keyif alırım.

Başarılar Fenerbahçe, güzel sonuçlarla, başarılarla dönmen dileğiyle...
:alkis:

allpier03' Alıntı:
sevmek zorunda değilsin ama ülkeni yurt dışında temsil eden bir takımada en azından yorumlarla köstek olmaya çalışanları kınıyorum.

Türkiyede hiç bir takım yoktur ki geçmişte şikeye bulaşmamış ,bunu da herkes gayet iyi biliyor ama işine geldiği gibi konuşuyor.

Yorumları okuyorum görende Türkiyede bir tek Fenerbahçe taraftarı meşale yakıyor sanacak, sahaya yabancı madde atmaktan meşaleye herşeyi her takım taraftarı yapıyor ama fenerbahçe taraftarı yaptımı yaygara kopuyor cidden ilginçsiniz.

@kafkas : evet fenerlilere anlatamazsın aziz başkanı bende pek sevmem ama haklı,haksız her seferinde Fenerbahçeye yargısızca acımasızca yorumlar yapılması can sıkıcı.
El insaf diyorum. Uluslararası arenada ülkemizi rezil rüsva edin, ülkenin adını lekeleyin ondan sonrada ülkeyi temsil ediyorum. Aziz Yıldırım gitmediği sürece daha neler göreceğiz.

Uefa Fenerbahçenin yaptığı şikeyi adı gibi biliyor. Aslında ben TFF değilim, açığını yakalarsam cezanı keserim, ayağını denk al demeye getiriyor.

herkesin düşmanlığı fenerebahçeye
İtalya Kulübü Lazıo'nun Avrupa Ligi'nde Mönchengladbach ile oynadığı maçta taraftarları Nazi selamı vererek ırkçılık yapması, sahaya meşale atmaları ve 3 Alman taraftarının yaralanmasının cezası sadece 2 maç seyircisiz oynama ve 40 bin Euro para cezası oldu. UEFA, Lazio'ya bütün bu olanlardan ötürü men tehdidinde bulunmazken İtalyan kulübünün başkanı,"Kulüp olarak münferit olaylardan dolayı ceza almamalıyız. Bir kulüp kişisel hataların ceremesini çekmemeli" demişti.
Arsenal-Bayern Münih şampiyonlar ligi ikinci tur ilk maçında ise Almanlar tribünleri ateşe verdiler. Ancak bu olay cezasız kaldı.

seyircisiz maçtaki seyirci olayları yüzünden seyircisiz oynama cezası verildi,tarihe notumu düşeyim.

BBNET
Geri