fenerbahçeye yine ceza - seyircisiz maça-yuh yani

Kodla Büyü

btnotlari

Süper Üye
Süper Üye
UEFA, Fenerbahçe'ye 1 maç seyircisiz oynama, Meireles'e 3 maç men cezası verdi.

ayrıca: UEFA, 2 yıl içinde saha olayı yaşandığı takdirde Fenerbahçe'yi Avrupa'dan men edeceğini açıkladı.

orası Türkiye ligi mi yırtacağınızı, gidip baskın yapıp kararı değiştireceğinizimi sandınız. Seyircisiz maçta seyircisiz oynama cezası alan türünün tek ördeği fb...

Meriless Türkiye'de yaptığı hareketten(hakeme hareket çekti) dolayı 4 maç aldı. Adamlar arkadan kastı faule 3 maç vermiş. Demekki fb avrupada yapsaymış bu şikeleri en az 5 yıl men alırmış.

Arkadaşlar burası sizin içinizdeki Fenerbahçe kinini kusma yeri değil, malum Fenerbahçeli değilseniz bu tarz yorumlarda da bulunmayın lütfen.

Bu adamlarda trafik polisi gibiler haa baktılar ki aylık ceza limitlerini doldurup puan alamıyorlar kim var kim var diye düşünüyorlar bakıyor ki fenerim var.Canımız sağolsun
Reklamın iyisi kötüsü olmaz :+1:

Bir gs li olarak ben şöyle düşünüyorum fb bu cezayı haketmedi fakat fb yi şike olaylarından dolayı direk men edip cas la falan uğraşmak yerine çaktırmadan önünün kesilmesini sağlamaya çalıştıklarını düşünüyorum.

bir kocaelispor taraftarı olarak ve de istanbul takımlarını pek sevmeyen biri olarak hep şunu düşünüyorum.

acaba yunan ve sırp takımlarına benzer yapılanlarda bu cezayı verebiliyorlar mı?

FİBA rum takımlarının taraftarlarına yaptıkları iğrençlikler karşısında ne gibi cezalar vermiştir?

ayrıca euroleague de Türk takımlarına karşı yapılan kasıtlı hakem hatalarına karşı ne yapılıyor. düşmcem o dur ki THY acilen euroleague sponsorluğunu geri çekmelidir.

UEFA, 2 yıl içinde saha olayı yaşandığı takdirde Fenerbahçe'yi Avrupa'dan men edeceğini açıkladı.

faruk8542' Alıntı:
orası Türkiye ligi mi yırtacağınızı, gidip baskın yapıp kararı değiştireceğinizimi sandınız. Seyircisiz maçta seyircisiz oynama cezası alan türünün tek ördeği fb...
+1

Zorla adamı Fenerbahçeli yaparsınız... Tarafgirlik nasıl bişeydir, ceza aldı yaşasın modunda seviniyoruz olaya bak...

Üzücü olmuş, umarım bu tarz olaylar yine tekrarlanmaz. Herşeye rağmen başarılar FENERBAHÇE

faruk8542' Alıntı:
:++: :++: :++:

Az bile vermişler... türkiye futbol federasyonu ile karıştırdılar herhalde UEFA'yı...

Verilen kararı alkışlıyorum. Seyircisiz maçta bile ceza almayı başaran holiganlara da iyi bir ders olduğunu düşünüyorum. Tekrar etmez inşallah...

s_kajmeran' Alıntı:
Zorla adamı Fenerbahçeli yaparsınız... Tarafgirlik nasıl bişeydir, ceza aldı yaşasın modunda seviniyoruz olaya bak...

Üzücü olmuş, umarım bu tarz olaylar yine tekrarlanmaz. Herşeye rağmen başarılar FENERBAHÇE

Olayı bu duruma getiren fbnin kendisi ise, millet ne yapsın. Aziz dönemine kadar herşey normaldi ama son 10 senedir kutuplaşma hat safhada.

18 takımın taraftarına fb diyince tansiyon yükseliyorsa, Bu fb nin hatasıdır. Aklı selim insan böyle düşünür.

Ama yok işte anlatamıyorsun fenerlilere bunu.

Bu saçma cezayı verenleri ve kendi kulüplerini temiz zannedipte kendilerini fenerbahçe üzerinden temizlemeye çalışan diğer takım taraftarlarını kınıyorum. Fenere kin tutabilirsinizde en azından bu olayda adaletli olun. bu cezayı hak ettimi yani fener. Ayrıca şike diyerek fenere laf söyleyenler şunu bilsink,i şampiyon olan takımlardan hangisi derseki bz şike yapmadık helal olsun diyecem. Ama hiç birinizde bunu diyemezsiniz ...

Fenerbahçe bu cezayı hak etmedi diyenler neye dayanarak bunu söylüyor anlamıyorum. Ortada hiçbir şey yokmuş gibi konuşmayın. Meşaleler yüzünden ceza aldığınız ve seyircisiz oynadığınız maçta stat dışından saha içine meşale atarsanız, tribüne düşen o meşale TÜRK bayrağını yakarsa ve bu olay yüzünden maç durursa bu ceza da kaçınılmaz olur.

sevmek zorunda değilsin ama ülkeni yurt dışında temsil eden bir takımada en azından yorumlarla köstek olmaya çalışanları kınıyorum.

Türkiyede hiç bir takım yoktur ki geçmişte şikeye bulaşmamış ,bunu da herkes gayet iyi biliyor ama işine geldiği gibi konuşuyor.

Yorumları okuyorum görende Türkiyede bir tek Fenerbahçe taraftarı meşale yakıyor sanacak, sahaya yabancı madde atmaktan meşaleye herşeyi her takım taraftarı yapıyor ama fenerbahçe taraftarı yaptımı yaygara kopuyor cidden ilginçsiniz.

@kafkas : evet fenerlilere anlatamazsın aziz başkanı bende pek sevmem ama haklı,haksız her seferinde Fenerbahçeye yargısızca acımasızca yorumlar yapılması can sıkıcı.

ersin_sisman' Alıntı:
Bu saçma cezayı verenleri ve kendi kulüplerini temiz zannedipte kendilerini fenerbahçe üzerinden temizlemeye çalışan diğer takım taraftarlarını kınıyorum. Fenere kin tutabilirsinizde en azından bu olayda adaletli olun. bu cezayı hak ettimi yani fener. Ayrıca şike diyerek fenere laf söyleyenler şunu bilsink,i şampiyon olan takımlardan hangisi derseki bz şike yapmadık helal olsun diyecem. Ama hiç birinizde bunu diyemezsiniz ...

Saçma ceza dediğin; seyircisiz oynanan maçta, sahanın dışından yanıcı maddelerin saha içine atılması, farkında mısın sn. hocam? El bombası mı atmaları gerek sizce?

Ayrıca ben hiç bir şampiyonluğun adaletli olduğuna inanmıyorum Türkiye'de, Sen diyebiliyor musun onca curcuna, dava, metris, vsvs. yani futbol tarihimizde yaşanan en büyük şike davasından sonra Fb şike yapmadı?

Selamlar

süperrr :)

bi fenerli olarak sevindim ayıp mı acaba :roll: pek te anlamam ceza falan
bedava maça gidiyoruz :roll: bize iyi oluyor :)

s_kajmeran' Alıntı:

hocam anlıyorum centilmenlik örneği sergiliyorsun ama trabzonsporluluğunuzdan ben şahsen şüpheliyim...ya da çok fanatik değilsiniz...

allpier03' Alıntı:
sevmek zorunda değilsin ama ülkeni yurt dışında temsil eden bir takımada en azından yorumlarla köstek olmaya çalışanları kınıyorum.
Aziz Yıldırım'ın GALATASARAY'ın UEFA kupası aldıktan sonra medyaya yaptığı açıklamayı hatırlatmama gerek var mı?
NOT: Hatırlamayanlar için google'a aziz yıldırım uefa yaz google zaten tamamlıyor.

allpier03' Alıntı:
@kafkas : evet fenerlilere anlatamazsın aziz başkanı bende pek sevmem ama haklı,haksız her seferinde Fenerbahçeye yargısızca acımasızca yorumlar yapılması can sıkıcı.

Futbolu kenara koyalım. fb çoğu branşta bu ülkenin en başarılı markası oldu, Avrupada da çok iddalı konumlara geldi son zamanlarda ama diyorum ya işte hocam. Futbol branşında fb kendini nasıl bu kadar antipatik duruma getirdi diye düşündüğümde, cevabın kaynağı Aziz Yıldırım Bence.

Selamlar

koyu bi gs li olarak fenerin aldığı bu cezayı çok manidar buldum. saha dışından atılan meşaleye yönetim ne yapabilir nasıl tedbir alabilir anlamış değilim. meireles e verilen ceza çok doğru ama kesinlikle fb ye verilen ceza ağır olmuş. Türk takımı olmasından dolayı rahatlıkla ceza verilmiş kanımca.

faruk8542' Alıntı:
Fener çok zıplatmış arkadaşı belli ki, hemen nefretini kusmuş... Ördekmiş!,
Fener'in zıplattığını görmüştük ama döne döne zıplayan türünün son örneklerini sayende tanıyoruz :wink:

BBNET
Geri