Cezaya bak
uhaha:
uhaha: 1461 kere maşallah 

:lol:faruk8542' Alıntı:orası Türkiye ligi mi yırtacağınızı, gidip baskın yapıp kararı değiştireceğinizimi sandınız. Seyircisiz maçta seyircisiz oynama cezası alan türünün tek ördeği fb...
s_kajmeran' Alıntı:Zorla adamı Fenerbahçeli yaparsınız... Tarafgirlik nasıl bişeydir, ceza aldı yaşasın modunda seviniyoruz olaya bak...
Üzücü olmuş, umarım bu tarz olaylar yine tekrarlanmaz. Herşeye rağmen başarılar FENERBAHÇE
ya hemşehrim öyle yazıyorsun ki sanki durup dururken hadi gelin fenere ceza verelim demişler.s_kajmeran' Alıntı:Zorla adamı Fenerbahçeli yaparsınız... Tarafgirlik nasıl bişeydir, ceza aldı yaşasın modunda seviniyoruz olaya bak...
Üzücü olmuş, umarım bu tarz olaylar yine tekrarlanmaz. Herşeye rağmen başarılar FENERBAHÇE
faruk8542' Alıntı:Seyircisiz maçta seyircisiz oynama cezası alan türünün tek ördeği fb...
only61' Alıntı:s_kajmeran' Alıntı:Zorla adamı Fenerbahçeli yaparsınız... Tarafgirlik nasıl bişeydir, ceza aldı yaşasın modunda seviniyoruz olaya bak...
hocam anlıyorum centilmenlik örneği sergiliyorsun ama trabzonsporluluğunuzdan ben şahsen şüpheliyim...ya da çok fanatik değilsiniz...
:alkis:s_kajmeran' Alıntı:Zorla adamı Fenerbahçeli yaparsınız... Tarafgirlik nasıl bişeydir, ceza aldı yaşasın modunda seviniyoruz olaya bak...
:alkis:s_kajmeran' Alıntı:only61' Alıntı:s_kajmeran' Alıntı:Zorla adamı Fenerbahçeli yaparsınız... Tarafgirlik nasıl bişeydir, ceza aldı yaşasın modunda seviniyoruz olaya bak...
hocam anlıyorum centilmenlik örneği sergiliyorsun ama trabzonsporluluğunuzdan ben şahsen şüpheliyim...ya da çok fanatik değilsiniz...
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti."
Kazım Koyunca
Benim için Türk takımları da dışarıda aynıdır. Kendi ülkemin takımının dışarıda aldığı cezaya sevinemem. Benzer olaylar avrupa takımları için olsa aynı cezalar verilebilir mi? Yarın benzer bişey Milli Takımın başına geldiğinde kimse sesini çıkarmasın o zaman.
Ben Futbolda Fanatikliği anlamam zaten hocam, Futbolda iyi oynayan kimse onun oyunundan keyif alırım.
Başarılar Fenerbahçe, güzel sonuçlarla, başarılarla dönmen dileğiyle...
El insaf diyorum. Uluslararası arenada ülkemizi rezil rüsva edin, ülkenin adını lekeleyin ondan sonrada ülkeyi temsil ediyorum. Aziz Yıldırım gitmediği sürece daha neler göreceğiz.allpier03' Alıntı:sevmek zorunda değilsin ama ülkeni yurt dışında temsil eden bir takımada en azından yorumlarla köstek olmaya çalışanları kınıyorum.
Türkiyede hiç bir takım yoktur ki geçmişte şikeye bulaşmamış ,bunu da herkes gayet iyi biliyor ama işine geldiği gibi konuşuyor.
Yorumları okuyorum görende Türkiyede bir tek Fenerbahçe taraftarı meşale yakıyor sanacak, sahaya yabancı madde atmaktan meşaleye herşeyi her takım taraftarı yapıyor ama fenerbahçe taraftarı yaptımı yaygara kopuyor cidden ilginçsiniz.
@kafkas : evet fenerlilere anlatamazsın aziz başkanı bende pek sevmem ama haklı,haksız her seferinde Fenerbahçeye yargısızca acımasızca yorumlar yapılması can sıkıcı.
İtalya Kulübü Lazıo'nun Avrupa Ligi'nde Mönchengladbach ile oynadığı maçta taraftarları Nazi selamı vererek ırkçılık yapması, sahaya meşale atmaları ve 3 Alman taraftarının yaralanmasının cezası sadece 2 maç seyircisiz oynama ve 40 bin Euro para cezası oldu. UEFA, Lazio'ya bütün bu olanlardan ötürü men tehdidinde bulunmazken İtalyan kulübünün başkanı,"Kulüp olarak münferit olaylardan dolayı ceza almamalıyız. Bir kulüp kişisel hataların ceremesini çekmemeli" demişti.
Arsenal-Bayern Münih şampiyonlar ligi ikinci tur ilk maçında ise Almanlar tribünleri ateşe verdiler. Ancak bu olay cezasız kaldı.