eyvallah hocam, harikasın, sanırım sorun bu olsa gerek, deneyeceğim.dokunmatiği kapatarak bir deneyin hocam
Hocam bu kumanda her tahtaya verildi mi, bilginiz var mı? Ben ilk defa gördüm, kendi okulumda da FAZ3 ARÇELİK tahtalar var. Teşekkür ederim.Faz3 Arçelik Pardus tahtalarla gelen kumandalarla power point sunularını ileri geri yapamadım,
kumandanın üzerinde 2. fonksiyon tuşu yok mu ben mi dalgınım,
kumanda ile sağ tık sol tık olayını arıyorum.
Hocam bu kumanda her tahtaya verildi mi, bilginiz var mı? Ben ilk defa gördüm, kendi okulumda da FAZ3 ARÇELİK tahtalar var. Teşekkür ederim.
ET' yi açma konusunda pratik oluyor hocam,bizde de var . slayt geçişi yapmıyorsa gereksiz bence de .
Hocam okul idaresine mi teslim edilmiş bu kumandalar? Bilginiz var mı? Teşekkürler.ET' yi açma konusunda pratik oluyor hocam,
şimdilik bu amaçla kullanıyorum,
arkadaşların dediği gibi dokunmatiği kapatırsak sanırım slayt geçişi de yapacaktır,
deneyeceğim bakalım.
hocam benim okula,Hocam okul idaresine mi teslim edilmiş bu kumandalar? Bilginiz var mı? Teşekkürler.
Teşekkürler cevap için hocam, sağolun.hocam benim okula,
20 tahta, 20 kumanda, 4 hdmi kablosu verildi,
kablolar sürpriz olmuştu ama kumanda verilmesi lazım gibi geliyor bana
Bulabildiniz mi hocam? Ben de bir kumanda buldum. Sunum kumandası zannettim ama bir türlü slayt ilerlemesi gibi işlemleri yapamadım. Sadece tahtada ses, ışık, kapama gibi komutları aktif.maalesef dokunmatiği kapatınca yine aynı sorunla karşılaştım,
slaytlarda ilerleme sağlayamadım.
yok hocam bulamadım ve bu konuyu gündemimden kaldırdım, ?Bulabildiniz mi hocam? Ben de bir kumanda buldum. Sunum kumandası zannettim ama bir türlü slayt ilerlemesi gibi işlemleri yapamadım. Sadece tahtada ses, ışık, kapama gibi komutları aktif.
yazdıklarınız çok mantıklı hocam,Okulumuza sene başında aidata faz3 et kuruldu öğretmenler odasına poşet içinde kumandalar vardı bizlerde alıp et kullandığınızda ses açma kapama öte bir şey değildi aylar sonra tesadüfen başka sinifta bendeki et mouse ve tüm özelliği aktif şekilde kullanıldığı görünce her et tahtanın kendine ait kumandası olduguna karar verdim hepsi toplayıp tek tek denedik gerçekten öyle çıktı servis bu konuda bilgi vermediği gibi kumanda üzerinde herhangi bir numara seri vb olmayinxa standart olduğunu sanmistik meğerse öyle değil olmaması da lazım standart olsa yan sınıfın mouse bizim tahtayı dahi açıp kapatir mouse imleci çıkar çünkü kumanda öyle etkili yan sınıftan kendi sinifimdaki et etki gösteriyor tavsiyem halen duruyorsa kumandalar toplayıp tek tek deneyin