Hocam biostan bakın yazıyor olması lazım.hocam sata portu olduğunu nasıl anlarız.
İmajı tahtaya yükleyin ardından tüm değişiklikleri uygulayın ardından tahtanın imajını alın. Konu ile ilgili bir dizi video çekmiştir bir bakın isterseniz.Merhaba pardus lu bu imajda nasıl değişiklik yapabiliriz. (duvar kağıdı, açılış logosu , eklenecek uygulamalar)
İl veya ilçe milli eğitim için hazır bir imaj yapmak istiyorum.
clonezilla videolarına bakmıştım. dediğinizi yapacağım. şimdi aklıma geldi Pardus ve Windows 11 birlikte kullanabilir miyiz. Malum arçelik servisi sorun çıkarıyor windows makinelere. Servis geldiğinde pardusu açıp sonrasında Windows 11 devam etsek. Okuldaki öğretmenler Windows istiyor genellikle.İmajı tahtaya yükleyin ardından tüm değişiklikleri uygulayın ardından tahtanın imajını alın. Konu ile ilgili bir dizi video çekmiştir bir bakın isterseniz.
Yok hocam bir arada olmuyor.clonezilla videolarına bakmıştım. dediğinizi yapacağım. şimdi aklıma geldi Pardus ve Windows 11 birlikte kullanabilir miyiz. Malum arçelik servisi sorun çıkarıyor windows makinelere. Servis geldiğinde pardusu açıp sonrasında Windows 11 devam etsek. Okuldaki öğretmenler Windows istiyor genellikle.
Faz3 pardus imajı düşünüyorum. Fırsat bulunca halledeceğim.@hasari hocam yaklaşık 35 tahtaya bu imajı kuracağım, bu dönem için güncel imaj gelir mi? böyle bir çalışmanız varsa biraz bekleyeceğim.
Teşekkür ederim hocam beklemedeyim.Faz3 pardus imajı düşünüyorum. Fırsat bulunca halledeceğim.
Merhaba hocam farklı uygulamar yüklerken kimlik doğrulama şifresi istiyor, şifreyi alabilir miyimTeşekkür ederim hocam beklemedeyim.
ogretmen olması lazım hocamMerhaba hocam farklı uygulamar yüklerken kimlik doğrulama şifresi istiyor, şifreyi alabilir miyim
Ekilit programından kurulum dosyarını yeniden oluşturun bu imaj için ekilit19 versiyonunu kurun ardından kurulum klasöründe uç birimi çalıştırıp buraya "sudo ekilit" yazıp enter yapın. Kurulum esnasında tahtada internet olsun bazı kütüphaneleri internetten indiriyor.Hocam ekilit yüklerken böyle bir hata alıyorum neden olabilir
Ekli dosyayı görüntüle 80831
Hasari hocam eline sağlık bakanlık bize de zorunlu tuttu pardusa geçtik. Bu imajda eta kayıt yapabiliyor muyuz. Bir de bunu imaj olarak degilde windowsdaki gibi setup halinde yapabilirsek her tahtaya farklı bir imaja gerek olmayacak sanırım. Sizin imajı virtualboxda deneyim dedim hataya düştü.Ekilit programından kurulum dosyarını yeniden oluşturun bu imaj için ekilit19 versiyonunu kurun ardından kurulum klasöründe uç birimi çalıştırıp buraya "sudo ekilit" yazıp enter yapın. Kurulum esnasında tahtada internet olsun bazı kütüphaneleri internetten indiriyor.
Güncel imajlara şuradan ulaşabilirsiniz. Eta kayıt uygulaması var yapabilirsiniz yani.Hasari hocam eline sağlık bakanlık bize de zorunlu tuttu pardusa geçtik. Bu imajda eta kayıt yapabiliyor muyuz. Bir de bunu imaj olarak degilde windowsdaki gibi setup halinde yapabilirsek her tahtaya farklı bir imaja gerek olmayacak sanırım. Sizin imajı virtualboxda deneyim dedim hataya düştü.
Benim widows ile ilgili çok çalışmam var ama linux a uzağım öğrenmem gerekiyor.
www.bilgisayarbilisim.net

eywallah hocam bir kaç tahtaya faz3 sata olan versiyonu kurdum herhangi bir sıkıntı yok. Yalnız etap19 muş sanırım. Bize etap23 kurmamız istendi 19 lar güncelleme alıyor mu bilmem artık bir müddet kullandıktan sonra 23 e geçeriz.Güncel imajlara şuradan ulaşabilirsiniz. Eta kayıt uygulaması var yapabilirsiniz yani.
İmaj sayısı çoğaldı bunun için hepsi bir arada index oluştumaya karar verdim.
Tüm imajlarım (2026)
Faz1 Win7
Faz1 Win10Faz1 Win7 SSD ve HDD Güncel İmage 2024_V3.8
Faz1 Win7 SSD ve HDD Güncel İmage 2024_V3.8 Tüm programlar güncellendi yeni bir imaj olarak paylaşıldı. İmaj kurulumu 6 dakikada gerçekleşmektedir. İmaj boyutu 7.6 GB Kilit programı olarak: Ekilit, Atak, Maks kullanabilirsiniz diğerlerini denemediğimden birşey diyemiyorum. Kurulu program...www.bilgisayarbilisim.net
Faz1 Win11Faz1 Win10 2024_V4.2 (Yeni)
Faz1 Win10 2024_V4.2 (Yeni) İmaj 4.4 GB boyutunda bu imajı 4 dakikada kurabilirsiniz. İndir. imajı ventoy, rufus, USB Universal installer ve WinSetupFromUSB gibi programlarla flasha boot edebilirsiniz. Kurulu Programlar: Office 2016 StarBoard 7zip SumatraPDF Google Chrome Aimp VLC Fatih...www.bilgisayarbilisim.net
Faz1 Win11 SSD ve HDD Güncel image 2024 V1
Faz1 Win11 SSD ve HDD Güncel image 2024 V1 İmaj boyutu 5.2 GB İndir. 5 dakikada kurulmaktadır. imajı ventoy, rufus, USB Universal installer ve WinSetupFromUSB gibi programlarla flasha boot edebilirsiniz. Kurulu Programlar: Office 2016 7zip SumatraPDF Google Chrome Aimp VLC Ausdisk Defrag...www.bilgisayarbilisim.net
Pardus İmajları:
Faz1 Etap23.4 Pardus İmajı V3...
- hasari
- amd faz1 faz2 pardus tüm imajlar win10 win11
- Cevaplar: 148
- Forum: BT Sınıfı | Teknik Konular, Sorunlar ve Çözümler
Setup şeklinde bizde hazırlamak istedik projeden sorumlu arkadaşlara sordum istemiyoruz dediler.
Virtualboxa nasıl kuracağınızı videolar ile anlattım izleyin isterseniz.
Cuma akşamı alel acelee baktım gerçi ama; Faz1 imajınızı yükledim ve eta kayıtı bulamadım hocam. Yarın sabah tekrar bakacağım.Güncel imajlara şuradan ulaşabilirsiniz. Eta kayıt uygulaması var yapabilirsiniz yani.
Şunu kurabilirsiniz hocam. Faz3 SATA uyumlu.@hasari hocam faz3 sata porta etap23 gelir mi?