Faz3 nvme ssd hard disk Problemi

Kodla Büyü

realadana

Üye
Arkadaşlar FAZ3 Arçelik Tahtada fotoğraftaki Problemi yaşıyorum. Lütfen yardımcı olurmusunuz? Ssd firewall güncellemesi yapamıyorum. Ssd arızalandı mı? Kurtarma yöntemi var mı?

image-1771247522311.webp

Arkadaşlar FAZ3 Arçelik Tahtada fotoğraftaki Problemi yaşıyorum. Lütfen yardımcı olurmusunuz? Ssd firewall güncellemesi yapamıyorum. Ssd arızalandı mı? Kurtarma yöntemi var mı?

Ekli dosyayı görüntüle 81496
Yardım arkadaşlar

Ekli dosyayı görüntüle 81496

Önceki gün aynı şeyi yaşadım. Zaten faz3lerde phison ssd takılı olanlarda kronik sorun. Servislerin kullandığı yazılımla firewall güncellemesi yapıp yeni imaj atarak çözüyordum her zaman. Ama bu defa Ssd firewall güncellemesini bitiremedi. BIOS pili de bitmiş gibi, tarih saat eskiye gidiyordu.
Servis OPS yi aldı. Anakart arızası dediler. Garantimiz bittiğinden de ücret istediler.
Garantiniz devam ediyorsa servise yollayın hocam.

Önceki gün aynı şeyi yaşadım. Zaten faz3lerde phison ssd takılı olanlarda kronik sorun. Servislerin kullandığı yazılımla firewall güncellemesi yapıp yeni imaj atarak çözüyordum her zaman. Ama bu defa Ssd firewall güncellemesini bitiremedi. BIOS pili de bitmiş gibi, tarih saat eskiye gidiyordu.
Servis OPS yi aldı. Anakart arızası dediler. Garantimiz bittiğinden de ücret istediler.
Garantiniz devam ediyorsa servise yollayın hocam.
Hocam sizin yaşadığınız problemlerin aynısını yaşıyoruz. Garantimiz de bitmiş. Şimdilik fatihpyse tahtaları da aktaramıyoruz. Kısacası elimizde kaldı. Servis yapımına ne kadar ücret istiyor hocam bilgi verirseniz sevinirim.

kronik Arçelik tahta Phison ssd arızası. Ssd çöp olmuş. Değişim gerekiyor.

ilksms
Geri