Faz3 Aidata Win11 İmajı V1

Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Faz3 Aidata Win11 İmajı V1

Sonunda beklenen imajı hazırladım Faz3 Aidatalara uygundur. Dehşet bir imaj oldu.
İmaj 6.8 GB boyutunda 4 dakikada kuruluyor.

Kurulu programlar:
Office 2016
7Zip
Winrar
VLC
Aimp
Liteshot
SumatraPDF
Chrome
Openboard
...

İmajı ventoy ile boot edebilirsiniz.
Sonraki versiyonlarda daha işlevsel hale getirmeye çalışacağız.

İndir:

Screenshot_4.webp

Emeğinize sağlık fakat büyük ihtimalle 2026 dolmadan tüm jenerasyon tahtalarda Etap Pardus sürümüne bakanlık emriyle geçilmiş olur, artık zaman ve emeğimizi daha farklı işlere harcamalıyız...

• Beğen
Tepkiler: waa
Emeğinize sağlık fakat büyük ihtimalle 2026 dolmadan tüm jenerasyon tahtalarda Etap Pardus sürümüne bakanlık emriyle geçilmiş olur, artık zaman ve emeğimizi daha farklı işlere harcamalıyız...
Aynı tahtanın pardus imajlarınıda hazırladık.
Bir yerde bir şekilde lazım olur hazırda bulunsun.

Hocam ben de bugün aidata akıllı tahtaya imajı attım. (3 sınıfa attım. 3ünde de aynı sorun var. )
Bilgisayarı kapattıktan sonra 30 sn içinde kendiliğinden açılıyor.
1- bu sorunun çözümü var mı ?
2- tahtanın kronik bir sorunu mu yoksa. Pardusta ikrien böyle yap mı ıyoordu. Ama kksldz hocamız sanki pardusta da yaşamış bu sorunu.

Hocam ben de bugün aidata akıllı tahtaya imajı attım. (3 sınıfa attım. 3ünde de aynı sorun var. )
Bilgisayarı kapattıktan sonra 30 sn içinde kendiliğinden açılıyor.
1- bu sorunun çözümü var mı ?
2- tahtanın kronik bir sorunu mu yoksa. Pardusta ikrien böyle yap mı ıyoordu. Ama kksldz hocamız sanki pardusta da yaşamış bu sorunu.
Hocam ilk defa duydum, kapat diyorsunuz değil mi yeniden başlat demiyorsunuz. Denetim masasından güç seçeneklerine bakın kapat düğmesine bastığında kapat seçeneği seçilimi kontrol edermisiniz.

Hocam ilk defa duydum, kapat diyorsunuz değil mi yeniden başlat demiyorsunuz. Denetim masasından güç seçeneklerine bakın kapat düğmesine bastığında kapat seçeneği seçilimi kontrol edermisiniz.
evet hocam kapat diyorum. Salı günü ilk iş güç düğmesi görevlerine bakacam. Kapata basınca kapatması gerekiyor. Bu sorun haricinde dört dörtlük problem yok. yarın dönüş yaparım hocam inş. emeğiniz için de tekrardan teşekkürler.

Herkese günaydın, aidata faz3 i3 işlemcili tahtaya kurulum aşaması başlamadan sanırım ssd yi görmüyor. Bu hatanın çözümü var mı?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2025-11-12 at 09.48.40 (1).webp
    WhatsApp Image 2025-11-12 at 09.48.40 (1).webp
    206 KB · Görüntüleme: 43
  • WhatsApp Image 2025-11-12 at 09.48.40.webp
    WhatsApp Image 2025-11-12 at 09.48.40.webp
    31.4 KB · Görüntüleme: 45
Herkese günaydın, aidata faz3 i3 işlemcili tahtaya kurulum aşaması başlamadan sanırım ssd yi görmüyor. Bu hatanın çözümü var mı?
Hocam siz şunu yükleyeceksiniz.

Elinize sağlık hocam. Ben yeni gelen 6 tahtaya kurdum ama hepsinde de yaşadığım ortak sorun şu: ilk açılışta ses geliyor fakat bir süre sonra, belirsiz bir sebepten ötürü ses gidebiliyor. Kapatıp açınca da düzelmeyebiliyor. Sonra kendiliğinden düzeliyor. Denetim masasındaki Ses kısmında görünen ses çıkış cihazı kendiliğinden siliniyor. Buna neyin sebep olduğunu da henüz bulamadım.

ilksms
Geri