Faz2 Win11 İmajı 2024 V2 AMD/İntel

Kodla Büyü
@hasari Hocam elinize sağlık sistemi beğendim oldukça hızlı geldi bana. Söyle bir sorunumuz var: Toolfreez yükledim ama bir türlü pasif olmuyor (Pasif yaparken yeniden başlat diyor ye yeniden başlatıyoum ama aktif geliyor her defasında). Kaldırılamıyorda. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?
Hocam o araçlar sıkıntılı araçlar işletim sistemi çekirdeği ile uyumlu olmadığında sistemin çoğunlukla çökmesine sebep oluyorlar isterseniz işi garantilemek için direk imaj atın 3 dkda kuruluyor zaten uğraşmanıza değmez.

Elinize saglik hocam. Okulumda 20 tahtaya kurdum. e kilit ile sorunsuz kullaniyorduk.

okul ilksms programi satin almiş. i-kilit diye bir uygulamaları var . E kilit kaldirip onu kurmayi denedim hata verdi. Hatanin resmini atiyorum.

fikriniz varmi acaba.
IMG_20250930_130047.webp

@hasari hocam aygit yondeticinden baktigimda ekran karti microsoft temel goruntu bagdastiricisinoparak gorunuyor drivee surum tarihi 2006 olarak gorunuyor. burda verilen ekran karti surucusununlede denedim ekran karti guncel uyarisi geliyor.

win10 olan tahtalarda ekran karti intel hd grapics 4000 olarak gorunuyor.

ben bu suruculeri win 10 gibi hosterebilirsem sanirim i kilit iygulamasini yukleyebilcegim. intelin programi ile denedim guncellemeyi yine olmadi.

sizin bir fikriniz varmi. bu aurucuyu nasil bulabilirim tesekkurler

@hasari hocam aygit yondeticinden baktigimda ekran karti microsoft temel goruntu bagdastiricisinoparak gorunuyor drivee surum tarihi 2006 olarak gorunuyor. burda verilen ekran karti surucusununlede denedim ekran karti guncel uyarisi geliyor.

win10 olan tahtalarda ekran karti intel hd grapics 4000 olarak gorunuyor.

ben bu suruculeri win 10 gibi hosterebilirsem sanirim i kilit iygulamasini yukleyebilcegim. intelin programi ile denedim guncellemeyi yine olmadi.

sizin bir fikriniz varmi. bu aurucuyu nasil bulabilirim tesekkurler
Hocam ekran kartı sürücüsü ile düzeleceğini sanmıyorum. Bazı uygulamalar media player gibi bileşenlerle iletişim kurmak istiyor. Bu işletim sisteminde bunlar çıkarıldığından çalışmazlar.

Merhabalar Hasari hocam. İnternet gittiğinde buradan ağ tanıla onar yapamıyoruz. Çözümü var mıdır acaba? Tahtanın birinde internet yok. Sabit ip de verdim sorun çözülmedi.
IMG_20251001_132353.webp

Tarayıcılara qr kod okuyucu eklentisini yükleyin. Sonra pdf dosyasını tarayıcı ile açın açtıktan sonra eklenti yolu ile qr kodu okutabilirsiniz.
hocam merhaba, eba içerisindeki etkileşimli kitap pdfleri önceki imajımda üstüne tıklayınca açılıyordu. şuan chrome a 3-4 tane eklenti kurdum ama işe yaramadı.özellikle yüklememi tavsiye edeceğiniz bir eklenti var mı yoksa eba içeriklerinde çalışmıyor mu?

Hocam test ettim internet var kabloda. Peki bu ağı tanıla onar sekmesi neden çalışmıyor? Onu nasıl çözebiliriz?
Hocam o bileşen çıkarılmış o sebeple çalışmaz VPN tarzı birşeyler yüklenmişse ayarları bozmuş olabilir. VPN Programı engellemiyorsa isterseniz temiz bir kurulum yapın.

hocam merhaba, eba içerisindeki etkileşimli kitap pdfleri önceki imajımda üstüne tıklayınca açılıyordu. şuan chrome a 3-4 tane eklenti kurdum ama işe yaramadı.özellikle yüklememi tavsiye edeceğiniz bir eklenti var mı yoksa eba içeriklerinde çalışmıyor mu?
Adobe programı ve eklentisi olursa direk tarayıcıdan açabilirsiniz.

Hocam o bileşen çıkarılmış o sebeple çalışmaz VPN tarzı birşeyler yüklenmişse ayarları bozmuş olabilir. VPN Programı engellemiyorsa isterseniz temiz bir kurulum yapın.
Hocam ilk yayınladığınızda imajı indirmiştim. Sonradan güncelleyip yeniden yüklemiş olabilir misiniz?

ilksms
Geri