Dokunmatik için bios piliniz bitmiştir onu değiştirin. Klavyenin otomatik gelmemesinin nedeni sürücü uyumsuzluğu.Ekli dosyayı görüntüle 78841Hocam kurulum yaptım en üstteki clonezillayi seçtim sonra böyle bir hata verdi kurulum bitti tahta açıldı sorun yok. Ama sonra bazı sorunlar oldu
1. dokunmatik gitti gelmedi
2. Dokunmatik klavye otomatik gelmiyor
Bunlar nasıl düzelecek hocam
Eksik yüklenmiştir yada donanımda bir arıza olabilir yeniden imaj atıp deneyin.Ekli dosyayı görüntüle 78843
Başka bir tahta da ise böyle başladı
Yok hocam doğru sıkıntı yok.Ventoy ile mbr yapıp boot ettim flashı, kurulumda birkaç tane clonezilla çıkıyor en üsttekini seçiyorum, acaba burda mı hata yapıyorum 2. veya 3. seçeneği seçip mi formatlayacağız?
Pili dün değiştirdim hocam. Klavye için ne yapmalıyımDokunmatik için bios piliniz bitmiştir onu değiştirin. Klavyenin otomatik gelmemesinin nedeni sürücü uyumsuzluğu.
Arızalanmıştır ozaman isterseniz kayıt oluşturun gelip baksınlar.Hocam dokunmatik hiç gelmiyor sürücü güncelleştirdim olmadı ne yapıyorsam dokunmatik çalışmıyor
Win11 de klavye otomatik gelmiyor maalesef.Pili dün değiştirdim hocam. Klavye için ne yapmalıyım
bios pilini değiştirdim sonra win 11 yükledim dokunmatik çalışıyordu fakat kalibrosyon gerekiyordu kalibrasyon yapayım dedim olmadı akıllı tahtanın dokunmatiği komple gitti, sürücü kaldırdım tekrar yükledim olmadı, driver booster ile sürücü güncelleştirdim olmadı, driver booster programındaki araçlar kısmında kötü çözünürlüğü düzelt dedim olmadı, birden bire arızalanmış olabilir mi hocam bilemedim.Arızalanmıştır ozaman isterseniz kayıt oluşturun gelip baksınlar.
O halde bozulmamış olabilir siz boşmuşsunuz isterniz yeniden imaj atın test edin.bios pilini değiştirdim sonra win 11 yükledim dokunmatik çalışıyordu fakat kalibrosyon gerekiyordu kalibrasyon yapayım dedim olmadı akıllı tahtanın dokunmatiği komple gitti, sürücü kaldırdım tekrar yükledim olmadı, driver booster ile sürücü güncelleştirdim olmadı, driver booster programındaki araçlar kısmında kötü çözünürlüğü düzelt dedim olmadı, birden bire arızalanmış olabilir mi hocam bilemedim.
Yeniden imaj attım hemde 3 farklı imaj ama düzelmedi, ne yapacam anlamadımO halde bozulmamış olabilir siz boşmuşsunuz isterniz yeniden imaj atın test edin.
O zaman bozulmuş hocam ara ara gelip gidiyor.Yeniden imaj attım hemde 3 farklı imaj ama düzelmedi, ne yapacam anlamadım
MAKS ÇALIŞMIYOR HOCAM NEDEN ACABA ? ÇALIŞTIRABİLEN VAR MI ?????Faz2 Win11 İmajı 2024 V2
Beklenen imaj geldi hızlı ve sorunsuzdur güvenle kullanabilirsiniz.
5.3 GB boyutunda 3 dakikada kurulur win11 lite sürüm üzerinden geliştirilmiştir. İşlemci fark etmeksizin yükleyebilirsiniz. AMD ve İntel sürücüleri gömülü.
İndir (GoogleDrive).
Alternatif link (Mega)
Alternatif Link (MediaFire)
Kurulu programlar:
Office 2016
Winrar
7Zip
VLC
Aimp
Fatih kalem
Liteshot
SumatraPDF
Chrome
Diskdefrag
Starboard
...
İmajı ventoy, USB Universal İnstaller gibi programlar ile flasha boot edebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 77092Ekli dosyayı görüntüle 77094Ekli dosyayı görüntüle 77093
Hocam arama kısmına hizmetler yazın hizmetleri açın ardından yazdırma biriktiricisine gelin burayı açılışta otomatik çalıştır yapın düzelir. Ekran kapandığında dokunmatik ile tekrar tetiklenmiyor kapanmaması daha iyi.Hasari hocam, emekleriniz için teşekkürler.Faz 2 tahtalara win11 lite sürümü kurduktan sonra bir öğretmenimiz yazıcıyı kurup tahtayı kapattığında yazıcıyı açılışta tanımadığını söyledi.Diğer konu ekran kendi kendine kapanmıyor.Ekran kapanma süresi 15 dakika diyor ama bu süre bitmesine rağmen kapanmıyor.SAYGILAR
Hocam flash belleği ventoy ile hazırlayın ardından imajın iso dosyasını flashın ventoy yazan kısmına kopyalayın. Sonra tahtayı başlatıp klavyeden F7 tuşuna basın boot menüsü gelecektir geldikten sonra imajı seçip yüklemeyi başlatabilirsiniz.Eline saglik tam olarak nasıl yapacagiz
Hocam klavye gelmiyor şuan çözümü yok dokunmatiğin uyanık kalması için bakmak lazım.Hasari hocam otomatik klavye gelmeme sorunu ,ekranın belirtilen sürede kapanması ve dokunmatiğe basınca ekranın kaldığı ekranda açılması konusunun
çözümü yok mu.SAYGILAR
Win10 da geliyor ama win11de gelmiyor pazartesi deneyin isterseniz.Zaman ve Dil > Yazma > Dokunmatik Klavye'yi genişlet > Dokunmatik klavye göster Always
Bir arkadaş böyle diyor "Bu, bir alana dokunduğunuzda otomatik olarak görünmesini sağlayacaktır. " deneme fırsatım olmadı
Clonezilla linuxundan kaynaklı olabilir normal bir format atmayı deneyin. Düzgünce olursa bu sefer bios ayarlarını varsayılan değerlere sıfırlayın çünkü bu imajlar aynı donanıma sahip başka tahtada düzgün çalışıyordur.Ekli dosyayı görüntüle 78843
Başka bir tahta da ise böyle başladı
Hizmetlerden yazdırma biriktiricisini otomatik yapın tahtayı yeniden başlatın deneyin.iyi günler hocam bu imaja yazıcı sürücüsü tanıtamadım . neden oluyordur acaba
Setup ı başlıyor devam etmiyor. otomatik kapanıyor
Çözüm yok mu arkadaşlar ????MAKS ÇALIŞMIYOR HOCAM NEDEN ACABA ? ÇALIŞTIRABİLEN VAR MI ????
Bu imajda maks çalıştırabilen var mı?Faz2 Win11 İmajı 2024 V2
Beklenen imaj geldi hızlı ve sorunsuzdur güvenle kullanabilirsiniz.
5.3 GB boyutunda 3 dakikada kurulur win11 lite sürüm üzerinden geliştirilmiştir. İşlemci fark etmeksizin yükleyebilirsiniz. AMD ve İntel sürücüleri gömülü.
İndir (GoogleDrive).
Alternatif link (Mega)
Alternatif Link (MediaFire)
Kurulu programlar:
Office 2016
Winrar
7Zip
VLC
Aimp
Fatih kalem
Liteshot
SumatraPDF
Chrome
Diskdefrag
Starboard
...
İmajı ventoy, USB Universal İnstaller gibi programlar ile flasha boot edebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 77092Ekli dosyayı görüntüle 77094Ekli dosyayı görüntüle 77093