Arşivde kalması için ekliyorum.
Faz2 Ekran kartı ve Ses Sürücüsü
drive.google.com
Faz2 Ekran kartı ve Ses Sürücüsü
Yok.kullanıcı şifresi varmı bu imajda
Var hocam konuyu görmüşsünüz onlarda da çeşit çokmuş ben birinden aldım o hazır. Diğerlerinden de denk geldikçe hazırlayacağım. Bu tahtalar bende yok civar okullardan bakacağım.teşekkürler hocam elinize emeğinize sağlık faz3 için windows 10 yada 11 imajınız var mı hocam yada hazırlamayı düşünüyor musunuz meraktan soruyorum sizin imajlar güzel oluyor da![]()
Hocam şu programı indir çalıştır ekran görüntüsünü al bana at.Teşekkür ederim hocam, elinize sağlık, laboratuvarımda denemek istedim öncelikle. Çok güzel bir imaj olmuş elinize sağlık. Fakat ne yaptıysam ses sürücüsünü kuramadım. Ses aygıtı yok hatası alıyor. Bir çözüm önerebilir misiniz?
Kota doluyor. Şu yolla bir denermisiniz önce kendi driver hesabınıza kayıt edin sonra indirin. Sonucu bana yazın.Hasari hocam emeklerine sağlık allah razı olsun ama indiremiyoruz çok fazla indirildi diyorbu soruna bir çözüm yolu var mı acaba?
Ekilit çalışıyor maksta çalışır.maks çalışıyor mu hocam?
İntelde ses sürücüsü çalışmıyordu onu düzelttik.Emeğinize sağlık.
Versiyon 1 den farklı ne var hocam.
Hocam mesajınızı şimdi gördüm, ben bu hafta pazartesi ya da salı günü V1 indirmiştim, şimdi baktığımda V2 ile değiştirmişsiniz sanırım. İntel ve Amd dahil. Onu indirip tekrar format atmayı deneyeyim.Hocam şu programı indir çalıştır ekran görüntüsünü al bana at.
Burada var hocam.Elinize saglık
Malesef dokunmatik çalışmıyor
Faz 2intel
Driver yükledim işe yaramadı
aygıt yonetıcısınde hersey tam
Belki yanlış drıverı yukluyorumdur
Doğrusunu paylaşır mısınız
www.bilgisayarbilisim.net
V2 yi indirince ses sorunum çözüldü. Elinize sağlık, teşekkür ederim.Hocam mesajınızı şimdi gördüm, ben bu hafta pazartesi ya da salı günü V1 indirmiştim, şimdi baktığımda V2 ile değiştirmişsiniz sanırım. İntel ve Amd dahil. Onu indirip tekrar format atmayı deneyeyim.
bu ses ve dokunmatik sorunu intel için mi hocam, amd ise v2 indirmeye gerek yok mu ?V2 yi indirince ses sorunum çözüldü. Elinize sağlık, teşekkür ederim.
Cihazlarınız AMD ise gerek yok intel ise gerek var.bu ses ve dokunmatik sorunu intel için mi hocam, amd ise v2 indirmeye gerek yok mu ?
Hocam ordan indirdim ama işe yaramadıBurada var hocam.
Tüm imajlarım ve Driver (2026)
İmaj sayısı çoğaldı bunun için hepsi bir arada index oluştumaya karar verdim. Tüm imajlarım (2026) Pardus İmajları: Faz1 Etap23.4 Pardus İmajı V6 (2026-Yeni) Faz2 Etap23.4 Pardus İmajı V6 (2026-Yeni) Faz3 Etap23.4 Pardus İmajı V5 (2026-Yeni) Arçelik ve Aidata uyumlu Faz1 Win7...www.bilgisayarbilisim.net
Evet hocam V1 de ses çalışmamıştı, V2 ile ses sorunu kaltı. İntel bizimki.bu ses ve dokunmatik sorunu intel için mi hocam, amd ise v2 indirmeye gerek yok mu ?
Win 10 yüklüydü sürücüleri yedeklemistimHocam ordan indirdim ama işe yaramadı
Mausla kullanıyorum şu an?
Düğmeden dokunmatiğiniz açık mı?Hocam ordan indirdim ama işe yaramadı
Mausla kullanıyorum şu an?
Yedeklediğiniz sürücülerden ekran kartını yüklermisiniz.Win 10 yüklüydü sürücüleri yedeklemistim
Yedekleri yükledim yine işe yaramadı
Şu an tekrar format atıyorum
Tekrar deniyorum.sizinde öneriniz varsa uygulayabilirim
Açık hocamDüğmeden dokunmatiğiniz açık mı?
Uzaktan bağlanma şansınız var mıAçık hocam
Yeniden yükledim degısen birşey olmadı
Yedek driverları tekrar denedim olmadı
Hocam bios pili dokunmatiği etkiliyor maalesef bios pilini değiştirdikten sonra bize bilgi verirmisiniz birde tüm tahta görünecek şekilde resmini çekip bana atabilirmisiniz.Uzaktan bağlanma şansınız var mı
Baya bir uğraştım işin içinden cikamadim