H hcbalt Site Gezgini Mesajlar 72 20 Eylül 2017 #1 Arkadaşlar 3 yıldır kullandığım faz2 tahta "H3g......" ile başlayıp devam eden şifreyi girdiğimde yanlış kullanıcı adı ve parola hatası alıyorum. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar
Arkadaşlar 3 yıldır kullandığım faz2 tahta "H3g......" ile başlayıp devam eden şifreyi girdiğimde yanlış kullanıcı adı ve parola hatası alıyorum. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar
S SaidHoca Üye Mesajlar 4 22 Eylül 2017 #2 Aynı sorun bugün bizim de başımıza geldi hocalarım. Yok mu bir bilgisi olan bu konuda? Ebaadmin şifresi değişti mi?
Aynı sorun bugün bizim de başımıza geldi hocalarım. Yok mu bir bilgisi olan bu konuda? Ebaadmin şifresi değişti mi?
yesilimsi Aktif Üye Mesajlar 151 6 Ekim 2017 #4 Arkadaşlar şifreyi bilen varsa gönderebilir mi 725462@meb.k12.tr
yesilimsi Aktif Üye Mesajlar 151 6 Ekim 2017 #7 Hocam kendi içindekini imajını yükledim seminerde çalışıyordu..sıkıntılı bir durum oldu şifreyi bilen yok mu?
Hocam kendi içindekini imajını yükledim seminerde çalışıyordu..sıkıntılı bir durum oldu şifreyi bilen yok mu?