faz2 ops sökme?

Kodla Büyü

sadbt

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar yıllardır hep faz1 ile çalıştım. ilk defa faz2 lerle muhatap oluyorum. faz1 de ops sökme işi çok kolaydı. burda çok zor. vidaları gevşetmeye çalışıyorum olmuyor. habire dönüyor yerinden çıkmıyor. video izledim ama yine de sökemedim. çalışan bir tahta ile çalışmayanı değiştirmem gerekiyor acilen. var mıdır püf noktası?

Hocam tahtayı tümden yer değişseniz olmuyormu. Biraz ağır ama bir kaç kişiyle olabilir.

arkadaşlar yıllardır hep faz1 ile çalıştım. ilk defa faz2 lerle muhatap oluyorum. faz1 de ops sökme işi çok kolaydı. burda çok zor. vidaları gevşetmeye çalışıyorum olmuyor. habire dönüyor yerinden çıkmıyor. video izledim ama yine de sökemedim. çalışan bir tahta ile çalışmayanı değiştirmem gerekiyor acilen. var mıdır püf noktası?
hocam, ben önce pense yardımıyla gevşettikten sonra elimde çeviriyorum vidaları. Bazıları boşa doğru dönüyormuş gibi oluyor alt ve üst vidalardan tutup kuvvetlice çekince benim tahtaların ops'si genelde geliyor. Birde kuvvetlice çekmeyi deneyin

hocam, ben önce pense yardımıyla gevşettikten sonra elimde çeviriyorum vidaları. Bazıları boşa doğru dönüyormuş gibi oluyor alt ve üst vidalardan tutup kuvvetlice çekince benim tahtaların ops'si genelde geliyor. Birde kuvvetlice çekmeyi deneyin
evet hocam önce dönüyor tamam diyorum açılıyor. sonra boşa dönüyor gibi olup tekrar dönmemeye başlıyor. çözemedim walla. kuvvetli birindne yardım isteyeyim en iyisi

Haklısınız hem ağır hem kırılgan, riske girdiğine de değmez. Kuvvetlice çekmeyi deneyin vidaları bakalım çıkar inşallah.

ops kenarlarında yukarı ve aşağı doğru iten yay sistemi var. iyi oturması ve hareket etmemesi için. vidalar tam gevşedikten sonra iç taraflara doğru bastırarak çekerseniz faydası olur.

ilksms
Geri