Cansuli Site Gezgini Mesajlar 32 8 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar faz2 tahtaya rufus ile hazırladığım iki farklı USB yi kurmak istediğimde resimdeki hatayı veriyor. İki hafta önce başka tahtaya kurduğumda sorunsuz kurdu, sebeb ne olabilir?
Arkadaşlar faz2 tahtaya rufus ile hazırladığım iki farklı USB yi kurmak istediğimde resimdeki hatayı veriyor. İki hafta önce başka tahtaya kurduğumda sorunsuz kurdu, sebeb ne olabilir?
hiboz Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,280 8 Aralık 2022 #2 Flaş bellek veya hard disk arızası olabilir
Ergün1 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 521 8 Aralık 2022 #3 Flash Diskine Ventoy kurup, ISO'ları doğrudan içine atıp; bir de öyle dene. Ben "doğanytu" arkadaşın hazırladığı ISO'ların hepsini de sorunsuz kurdum.
Flash Diskine Ventoy kurup, ISO'ları doğrudan içine atıp; bir de öyle dene. Ben "doğanytu" arkadaşın hazırladığı ISO'ların hepsini de sorunsuz kurdum.
Cansuli Site Gezgini Mesajlar 32 9 Aralık 2022 #4 Rufus ile hazırladığımda fat32 den dolayı olmuyormuş, sonra farkettim NTFS sonrası imaj sorunsuz kuruldu.
Rufus ile hazırladığımda fat32 den dolayı olmuyormuş, sonra farkettim NTFS sonrası imaj sorunsuz kuruldu.