Hocam tüm hız, çanta, günay gibi bir çok yayın evinin zkitaplarını açıyor mu bu imaj? Çünkü bu yıl çok sorun yaşadık. Ve Amd işlemci ile uyumlu mu?
Ben bu imajı kullanıyorum. Çok memnunum
Birçok Z kitap denedim sorun olmadı. AMD işlemcide dokunmatik sorunu var diyorlar.Hocam tüm hız, çanta, günay gibi bir çok yayın evinin zkitaplarını açıyor mu bu imaj? Çünkü bu yıl çok sorun yaşadık. Ve Amd işlemci ile uyumlu mu?
Hocam flash belleğe isoyu yüklerken dikkat edilmesi gereken bir şey var mı? Farklı 2 flash ile denedim, f7 ekranında flashi görüyor ama devamını getirmiyor CD yi görmüyor hatası veriyor.Birçok Z kitap denedim sorun olmadı. AMD işlemcide dokunmatik sorunu var diyorlar.
Sanırım 70 ayrı tahtaya kurdum, btr olan arkadaşlar da 40 tane tahtaya kurdular. Sıkıntı çıkmadı.Hangi imaj olursa olsun, deepfrize veya shadow defender kurduğunızda kesinlikle Windows güncellemelerini kapatın.
[YENİ] Faz-2 Imaj Intel/AMD - Eylül 2023
Faz-2 etkileşimli tahtalar için oluşturulmuş güncel imajdır. (Faz-1 ve Faz-3 imajlar önümüzdeki günlerde yayınlanacaktır) Açıklamaları ve görselleri inceleyiniz. * 09.09.2023 tarihi itibarıyla sistem ve programlar günceldir. * Tüm disk sıfırlanır. Imaj boyutu 14 GBtır. * Faz-2 tahtaların...www.bilgisayarbilisim.net
Ventoy ile deneyin birdeHocam flash belleğe isoyu yüklerken dikkat edilmesi gereken bir şey var mı? Farklı 2 flash ile denedim, f7 ekranında flashi görüyor ama devamını getirmiyor CD yi görmüyor hatası veriyor.