Faz2 Etkileşimli Tahta Şifresi

Kodla Büyü

girdap08

Süper Üye
Süper Üye
Forumda bir dünya konu var, isteyenler kurum mail adresini yazsınlar gönderelim diye, hemen hemen tüm konulara yazdım gönderen olmadı, mecbur konu açtım artık.

1- İlk olarak, tahtalar kurulmaya başladı ama ağ altyapısı kurulumuna geçilmedi. Mevcut haliyle tahtaları çalıştırsak sorun olur mu? Ağ altyapısı kurumları takribi ne kadar sürede yapılır?

2- Gerek normal kullanıcı gerekse de admin şifresini birisi artık 745507 kurum mailine atarlarsa çok sevinirim.

Bende arıyorum bu şifreleri. Benimde ihtiyacım var. Öğretmenler kuyruk oldu kapımda hiçbir program yükleyemiyoruz diye.
Bilenler varsa kurum mailimiz 373114. Gizli ibaresi de eklenmeli
Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

valla bizim öğretmenler açtı program kurma olayını soruyolar program kuramıyoruz diyorum öğretmenlere.

Ben yazdım o uzayıp giden konuya paylaşılan uzun ve karışık şifre çalışıyor.
Bir kez o kullanıcı ve şifre ile açın yeni bir admin hesabı oluşturun olsun bitsin.

Ne diye birilerinin mail atmasını bekliyorlar anlamadım :)

Kullanıcı: MEB-SBStd-User
Şifre: hY7!TfER*91NsP65

volkankey' Alıntı:
Ben yazdım o uzayıp giden konuya paylaşılan uzun ve karışık şifre çalışıyor.
Bir kez o kullanıcı ve şifre ile açın yeni bir admin hesabı oluşturun olsun bitsin.

Ne diye birilerinin mail atmasını bekliyorlar anlamadım :)

Kullanıcı: MEB-SBStd-User
Şifre: hY7!TfER*91NsP65
Hocam bu şifre hata veriyor ben denedim olmadı faz 2 akıllı tahtalarda

hocam yönetici şifresini geçtim ilk açılış şifresini de bilmiyoruz. (tahtaların bir kısmını kurup gittiler, diğerleri duruyor) birini açıp, kontrol etmek istiyoruz, normal user şifresi de yok elimizde. onu da gönderebilir misiniz? verdiğiniz yönetici şifresi ile de açılmadı @volkankey hocam.

Yukarıda verilen şifre çalışsın çalışmasın, genele yazmak harika fikir gerçekten. Öğrencilerin de rahat rahat girebildiğini düşününce foruma...

girdap08' Alıntı:
hocam yönetici şifresini geçtim ilk açılış şifresini de bilmiyoruz. (tahtaların bir kısmını kurup gittiler, diğerleri duruyor) birini açıp, kontrol etmek istiyoruz, normal user şifresi de yok elimizde. onu da gönderebilir misiniz? verdiğiniz yönetici şifresi ile de açılmadı @volkankey hocam.

Okulda sonradan gelen bir tahtamız da şifre beklemekteyiz. kullanıcı ve admin şifresi

lütfen bana da şifreyi özelden gönderin. 748146 . Okula yeni atandığım için mail adresi şifresini bilmiyorum. özelden mail atarsanız sevinirim.

bizm okula da tahtalar kuruldu. ama internet yok henüz. tahtalardan birini açıp bakayım dedim müdür izin vermedi. daha teslim almadık, açamayız dediği gibi bütün tahtaları kilitleyip anahtarını dolabına koymuş. teslim almadan tahtaları çalıştırmamızda bir sorun olur mu? Parolayı bende özelden alabilirmiyim?

EbaAdmin şifresi varda isteyen arkadaşların öğretmen olduğunu nereden bileceğiz

Arkadaşlar eba da 2. faz tahtaların yeni imajı var 32 gb lik bir usğb ile iso sunu alıp tahtalara kurabilirsiniz öğretmen arkadaşarın istediği bütün programlar mevcut bu iso da bence hiç şifre ile uğraşmayın alın bu isoyu yükleyin
http://www.eba.gov.tr/haber/1441374414
yukarıdaki adresten indirin yükleyin kurtulun

BBNET
Geri