Merhaba hocalarım, okulumuz etkileşimli tahtaların bir tanesi açılıyor gayet güzel çalışırken birden bire dokunmatik devreden çıkıyor ondan sonra fare yardımıyla kullanılabiliyor. yeni imaj yükledim ancak bu sorunu aşamadım. Bu sorunu aşmama yardımcı olabilir misiniz?
sağolun hocamDonanımsal bir arızaya benziyor. Bir temassızlık durumu olabilir. Sanırım servis çağırman gerekecek.
Sağolun hocamAkıllı tahtaların arka kısımdaki dokunmatik verileri taşıyan USB touch kablo var. Kablolar ömrünü tamamlamış olabiliyor.
www.vestelakillitahta.com
Merhaba hocalarım, okulumuz etkileşimli tahtaların bir tanesi açılıyor gayet güzel çalışırken birden bire dokunmatik devreden çıkıyor ondan sonra fare yardımıyla kullanılabiliyor. yeni imaj yükledim ancak bu sorunu aşamadım. Bu sorunu aşmama yardımcı olabilir misiniz?
çok teşekkür ederim hocam kontrolleri ona göre yapayımSelamlar,
ET dokunmatik özelliğini kaybettiğinde tahtanın panelinin köşelerinde kırmızı kamera ışıkları yanmaya devam ediyor mu? Ediyorsa monitör kartınız, etmiyorsa usb dokunmatik kablonuz arızalıdır. Teknik bilginiz yok ise hiç bulaşmayın servisten destek alın. Var ben yaparım diyorsanız tahtanın ağırlığını ve hantallığını göze alıp ekte belirttiğim usb kabloyu değiştirmeniz gerekiyor.