Faz2 Etap23 Pardus İmajı V6 (2026-Yeni)

Kodla Büyü

İmajlarımızdan ne kadar memnunsunuz?

• Geliştirilmeli

• İdare eder

• Memnunum

• Çok memnunum

• Mükemmel

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Selamlar. Ben Hasari hocamın imajını tahtalara yüklemiştim fakat okulumuza 28 Nisan tarihli bir yazı geldi. Yazıda kısa bahsedilen durum şu: Eğer yazının okulunuza ulaştığı tarihten önce akıllı tahtalarınıza herhangi bir ETAP 23 sürümü yüklediyseniz. bunu hemen etap.org.tr/iso adresindeki en güncel sürümü yükleyerek değiştirin. bu zorunlu mu sizce? Sonuçta tahtalar pardus oldu, Etap 23 sürümü yüklü ve eta kayıt yapıldı. Gerke var mı buna? Ya da yüklenip yüklenmediği anlaşılabilir mi? Bilgisi olan var mı?

Selamlar. Ben Hasari hocamın imajını tahtalara yüklemiştim fakat okulumuza 28 Nisan tarihli bir yazı geldi. Yazıda kısa bahsedilen durum şu: Eğer yazının okulunuza ulaştığı tarihten önce akıllı tahtalarınıza herhangi bir ETAP 23 sürümü yüklediyseniz. bunu hemen etap.org.tr/iso adresindeki en güncel sürümü yükleyerek değiştirin. bu zorunlu mu sizce? Sonuçta tahtalar pardus oldu, Etap 23 sürümü yüklü ve eta kayıt yapıldı. Gerke var mı buna? Ya da yüklenip yüklenmediği anlaşılabilir mi? Bilgisi olan var mı?
Sıkıntı yok hocam. Zaten aynı sürüm tekrar yüklemenize gerek yok devam edin. Önerilen ile bizim imaj aynısı. Biz aynı imaj üzerine ayar çekmişiz o kadar.

Arkadaşlar bu lider ahenk güncellemeleri yapınca otomatik yüklenmiyor mu
İlk imajı attım direkt yükleme ekranı çıkmıştı sonraki tahtalarda hiç gelmedi

ilksms
Geri