Faz2 Etap23 Pardus İmajı V6 (2026-Yeni)

Kodla Büyü

İmajlarımızdan ne kadar memnunsunuz?

• Geliştirilmeli

• İdare eder

• Memnunum

• Çok memnunum

• Mükemmel

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Hocam çok teşekkürler dokunmatiği belirli kısımları algılamayan tahtayı sizin dosyayla windowstaki gibi akıcı hale getirdim sağ olun. peki arada gelen güncellemeler bu versiyonunu düşürdüğümüz dosyayı tekrar yükseltir mi?
güncelleme kısmında touch driverin yeni versiyonu hemen aktif oluyor o yüzden ben önce güncellemeleri alıyorum sonra touch driver versiyonu düşürüyorum. Tabi sorunlu tahtalar için konuşuyorum. Bazen unutursam ve güncellemeleri almadan touch driver versiyon düşürürsem bende güncelleme yapmıyorum çünkü sanıyorum güncellemeleri tek tek şunu yükle bunu yükleme yapamıyorsun. Tahtalar otomatik güncelleme yapmadığı için siz güncellemedikçe touchdriverın bu sürümü kalacaktır. Ozamana kadar Tubitak mühendisleri zaten bu soruna sebep olan sürücü yazılımını çalışır hale getireceklerdir. Bu sorundan haberdarlar

Son düzenleme:
dokunmatik çalışmıyorsa önce kenarları güzelce silerim düzelmezse aşağıda ekli dosya ile touch driveri bir alt versiyona düşürünce faz2 lerde çok büyük oranda sorun düzeliyor. Bu şekilde 3 okulda dokunmatik sorununu yüzde yüz olmasa da çözdüm. Dokunmatiğin yeni sürücüsü hatalı tam olarak hükmedemiyor bence..
Hocam yükledim şimdi hiç çalışmıyor dokunmatik. Tekrar güncelle dedim ama hala dokunmatik çalışmıyor

Arkadaşlar bios pili nereden aldınız nelere dikkat etmeli
servis değiştiriyor gereksiz yere almayın zaten gelen servis elemanını elinde olan tek parça onun dışındaki hiç birşeyi yapamıyorlar parça yok.
besleme kartı yok hdd yok dokunmatik sensörler yok ram yok led bar yok, yok yok

servis değiştiriyor gereksiz yere almayın zaten gelen servis elemanını elinde olan tek parça onun dışındaki hiç birşeyi yapamıyorlar parça yok.
besleme kartı yok hdd yok dokunmatik sensörler yok ram yok led bar yok, yok yok
vestelleride değiştiriyor mu servis

ilksms
Geri