Faz2 Etap23 Pardus İmajı V6 (2026-Yeni)

Kodla Büyü

İmajlarımızdan ne kadar memnunsunuz?

• Geliştirilmeli

• İdare eder

• Memnunum

• Çok memnunum

• Mükemmel

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
tahtaya Etap kurduktan bir kaç gün sonra dokunmatik çalışmadı. Driverdan mı acaba deyip buradan paylaşılan 3.5 kaldırdım,kurdum ama olmadı. Windows kurdum onda da çalışmadı. Servis geldi. Ekran kontrolleri yaptı;ekran kartı, kameralar vs. sağlam. En son etap yardıma yazın dedi. Oraya yazdım. Sorun ne olabilir ki?

Pardus yüklenen tahtada Canon LBP6020 Yazdırma Sorunu çözümünü bulan var mı?​

tahtaya Etap kurduktan bir kaç gün sonra dokunmatik çalışmadı. Driverdan mı acaba deyip buradan paylaşılan 3.5 kaldırdım,kurdum ama olmadı. Windows kurdum onda da çalışmadı. Servis geldi. Ekran kontrolleri yaptı;ekran kartı, kameralar vs. sağlam. En son etap yardıma yazın dedi. Oraya yazdım. Sorun ne olabilir ki?
Servis anlamadığında size oraya yazın demiş eğer windows kurduğunuz halde gelmemişse donanımdandır. Tahtanın arkasını açın USB kablosu var girişi yazı girişi gibi onu sökün takın büyük ihtimalle düzelecektir.

Pardus yüklenen tahtada Canon LBP6020 Yazdırma Sorunu çözümünü bulan var mı?​

Bu konuyu okuyabilirsiniz. şu numarayı arayın onlar uzaktan kuracaklar.
Pardus çağrı merkezi
4445773

Arkadaşlar merhaba. Ekilit kurmak istediğimde bu hatayı veriyor. Pardus kullanımının detaylarını bilmiyorum. Kendimce güncelleştirme yoneticisini vs kapattım. Ama sorunum çözülmedi. Ne yapabilirim?

Ekli dosyalar

• 20260413_145003.webp
    20260413_145003.webp
    152.9 KB · Görüntüleme: 8
"ETA Kayıt" yapmak istediğimde "İnternet bağlantısı yok" hatası alıyorum. İnternet var görünüyor bir problem yok aslında bağlantıda. ETA Kayıt yapmazsak sorun olur mu?

hocam arkada çalışan bir program ile çakışma yaşıyor onlar bitsin sonra yukleme yapın ya da uç birim den sudo ekilit yazıp yüklemeyi deneyin

ilksms
Geri