Ventoyu GPT olarak oluşturun deneyin oda olacaktır.Ekli dosyayı görüntüle 81295
v3 te böyle hata veriyor hocam. ben de v2 kurdum bugün. v2de hata vermiyor
Ventoyu GPT olarak oluşturun deneyin oda olacaktır.Ekli dosyayı görüntüle 81295
v3 te böyle hata veriyor hocam. ben de v2 kurdum bugün. v2de hata vermiyor
Hocam hata veren iki makine AMD işlemcili.Hocam 4 adet faz2'ye attım. İkisi sorunsuz çalışırken ikisi imaj sonrası hiç açmıyor. Siyah ekranda takılı kalıyor. Ne yapmalıyım?
Hepsinde UEFI seçtim.
Yükleme yaptıktan sonra biosu F9 ile varsayılan yapın F4 ile kaydedip çıkın düzgün açılacaktır.Hocam 4 adet faz2'ye attım. İkisi sorunsuz çalışırken ikisi imaj sonrası hiç açmıyor. Siyah ekranda takılı kalıyor. Ne yapmalıyım?
Hepsinde UEFI seçtim.
Teşekkür ederim.Yükleme yaptıktan sonra biosu F9 ile varsayılan yapın F4 ile kaydedip çıkın düzgün açılacaktır.
Eskiden görebiliyorduk ama yeni sistemde siz göremiyorsunuz istatistikleri il yöneticisine gönderiyorlar excel dosyası formatında.ETA'ya kayıt olan tahta sayısını biz görebiliyor muyuz?
Teşekkür ederim.Eskiden görebiliyorduk ama yeni sistemde siz göremiyorsunuz istatistikleri il yöneticisine gönderiyorlar excel dosyası formatında.
Pili değiştirin biosta F9 ile ayarları varsayılan yapın F4 tuşuna basın ayarları kaydedin. Sonra gerekiyorsa imaj atın.Bu faz2 amd işlemcilerin iki de bir boot sorununu nasıl çözüyorduk. Pil falan yerinde ama yine de bootta kalıyor. Format atmak zorunda kalıyorum.
Gmailde oturum açın kotaya takılmaz hocam.hocam altarnatif link var mı? kotaya takılıyor.