Faz2 Etap23.4 Pardus İmajı V3 (2026-Yeni)

Kodla Büyü

İmajlarımızdan ne kadar memnunsunuz?

• Geliştirilmeli

• İdare eder

• Memnunum

• Çok memnunum

• Mükemmel

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
hocam benim imajını attığım bi kaç tahtada kamera sıkıntı verdi windowstayken çalışıyordu. @hasari hocam ne yapmam lazım kamera falan silindi tekrar kurulum yapıldı. kalibre zaten yapılamadı
Hocam tahtayı boylu boyunca dört kenar dahil silin. Tahta terazide değilse teraziye alın. Üst iki köşeden bastırın. Bazen böyle düzeliyor.

Hocam tahtayı boylu boyunca dört kenar dahil silin. Tahta terazide değilse teraziye alın. Üst iki köşeden bastırın. Bazen böyle düzeliyor.
Windowsta çalışıpta neden pardusta çalışmadı anlamıyorum. diğer tahtamda boyle

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2026-01-14 at 10.37.12.webp
    WhatsApp Image 2026-01-14 at 10.37.12.webp
    102 KB · Görüntüleme: 36
Hasari hocam merhaba faz2 etap 23 kurulumunu yaptım yanlız exe ile wine uygulamasını bir z kitap üzerinde denedim ilkinde açtı sonra açmadı problem ne olabilir acaba tüm güncellemeleri de yaptım

Hasari hocam merhaba faz2 etap 23 kurulumunu yaptım yanlız exe ile wine uygulamasını bir z kitap üzerinde denedim ilkinde açtı sonra açmadı problem ne olabilir acaba tüm güncellemeleri de yaptım
Dosyayı akıllı tahtaya kopyalayıp deneyin birde internet bağlantısı yoksa bağlı olsun bazı kitaplar içeriğini internet üzerinden çekiyor.

Faz2 Etap23.4 Pardus İmajı V3 (2026)

İmaj boyutu 4.4 GB 3 dakikada kurulum.

Faz2 cihazlara ve SATA Portlu olan tüm model tahtalar ile uyumludur.

Yapılan değişiklikler:
Calibrasyon uygulaması yüklendi.
Openboard uygulası yüklendi.
Kalem uygulaması masaüstüne alındı.
Aygıt giriş çıkışında ses çıkarması sağlandı.
Masaüstünde istenmayen uygulama simgeleri kaldırıldı.
Sınırlı kullanıcılar kaldırıldı yerine etap kullanıcısı yönetici olarak atandı ve otomatik açılması sağlandı.
Eba bağlantısı masaüstüne alındı.
Mebi bağlantısı masaüstüne alındı.
OGM bağlantısı masaüstüne alındı.
Chrome uygulamasına eba,OGM ve mebi kısayol bağlantıları eklendi.
Çizim aracı masaüstüne alındı.
15.01.2026 tarihi itibariyle tüm güncellemeler yüklenmiştir.
Şimdilik sadece Faz2 de test edildi diğerlerinde denemeniz gerekiyor.

İmajı ventoy ile boot edebilirsiniz.
Sonraki versiyonlarda daha işlevsel hale getirmeye çalışacağız.

İndir:

Ekli dosyayı görüntüle 81240

hocam iyi aksamlar bu isoyu faz2 vestel gri akıllı tahtlarda denedim dokunmatik sorunu oldu.
2 farklı tahtada denedim yine aynı dokunmadik sonunu oluştu.
kalibrasyon ayarlarını yaptım birçok noktası düzeldi ama hala belirli noktalar çalışmıyor.
sensörleri temizledim pırıl pırıl oldu sorun devam ediyor.
sensöler arızalıdır belki dedim windows yükledim sorun yok her yeri çalışıyor.
sorun böyle olunca bende bıraktım
2 şubata kadar bütün tahtaları halletmem gerekiyor
ne yapabilirim tahtalara pardus yükleyip eta kayıp yaptıktan sonra windowsa tekrar mı geçiş yapsam
proje okulu okulda 60 öğretmen var ben tekim herkes akıllı tahtayı etkin kullanıyor pardus bu şekilde hata vermeye devam ederse öğretmenler beni topa tutar

hocam iyi aksamlar bu isoyu faz2 vestel gri akıllı tahtlarda denedim dokunmatik sorunu oldu.
kalibrasyon ayarlarını yaptım birçok noktası düzeldi ama hala belirli noktalar çalışmıyor.
ne yapabilirim tahtalara pardus yükleyip eta kayıp yaptıktan sonra windowsa tekrar mı geçiş yapsam
proje okulu okulda 60 öğretmen var ben tekim herkes akıllı tahtayı etkin kullanıyor pardus bu şekilde hata vermeye devam ederse öğretmenler beni topa tutar
farklı imaj denedim yine aynı sorun devam etti
sizin bu imajınızı farklı okulda arçelik siyah akıllı tahtada denedim hiçbir sorun yok gayet güzel çalışıyor

Kablosuz veya kablolu klavye mouse çıkarın tahtayı yeniden başlatın düzgün çalışacaktır.

imaj olarak değilde pardus etap resmi linkinden indirdiğiniz iso ile kurulum yaptınız mı?
Ayrıca kurulumu etap'ı canlı olarak açtıktan sonra masaüstündeki kur seçeneği ile kurup deneyebilirsiniz.
Bu şekilde daha az sorun çıkaracağını söyledi destek ekibi tarafından.
Bir de bazı kablosuz klavye fare setlerinin dokunmatiği etkilediği söylendi. Onu da çıkarıp kurunuz.

Tahta faz2 ise dokunmatik çalışmıyor iken ve herhangi bir çevre donanımı takılı değilken açık olan tahtanın fişini çekip bir kaç saniye bekleyip tekrar çalıştırıp deneyebilir misiniz.

imaj olarak değilde pardus etap resmi linkinden indirdiğiniz iso ile kurulum yaptınız mı?
Ayrıca kurulumu etap'ı canlı olarak açtıktan sonra masaüstündeki kur seçeneği ile kurup deneyebilirsiniz.
Bu şekilde daha az sorun çıkaracağını söyledi destek ekibi tarafından.
Bir de bazı kablosuz klavye fare setlerinin dokunmatiği etkilediği söylendi. Onu da çıkarıp kurunuz.
Hocam ana menüden kurma ile canlı çalıştırıp kurmanın ne farkı var?

Bir arkadaş dokunmatik sorunu yaşadığında canlıdan kurunca düzelmiş. Ben de merak edip pardus destek ekibine sordum. Bana dedikleri şey; canlıdan kurarsanız sorunları minimize edersiniz dedi. Ayrıca bazı kablosuz klavye mouse setlerinin de sorun çıkarabildiğini söylediler. Denenebilir.

ilksms
Geri