Faz2 admin şifresi bilen duyan?

Kodla Büyü
il koordinatörü size EBAAdmin şifresini verir
EBAAdmin kullanıcısından administratoru aktif edersiniz
gene EBAAdmin kullanıcısından kullanıcı ayarlarına girip Administratora kendiniz bir şifre koyun
kullanıcı değiştirden Administratoru seçin
Kullanıcı adı: Administrator
şifre: sizin belirlediğiniz şifre

ya arkadaşlar tüm şifreler var bende. burdan paylaşayım diyorum isteyen değiştirir zaten atak programını kurmalısınız. gerekli güvenli tedbirlerini alınca öğrencinin yapacağı pek bir şey kalmıyor.

develix' Alıntı:
ya arkadaşlar tüm şifreler var bende. burdan paylaşayım diyorum isteyen değiştirir zaten atak programını kurmalısınız. gerekli güvenli tedbirlerini alınca öğrencinin yapacağı pek bir şey kalmıyor.
şifreyi bana da gönderir misiniz şimdiden teşekkürler.

develix' Alıntı:
hocam 716936 zahmet olmazsa yollar mısınız

Hocam mümkünse Öm veya Mail ile yollar mısınız lütfen. Dava büyük, kan kadar ihtiyaç var bu aralar.

Son düzenleme:
Arkadaşlar eğer kendi imajınızı oluşturup, kullanmayı düşünüyorsanız, forumda "Şifre de neymiş" başlıklı konuda USB ile nasıl windows şifresi kırılırla ilgili bilgiler var. Oradaki yöntemi uygulayarak istediğiniz kullanıcının şifresini sıfırlayabilir, ardından da şifresiz olarak oturum açabilirsiniz.
Buralarda şifre istemekten daha kolay bir yöntem.

BBNET
Geri