Faz1 etap23 kurulum sonrası dokunmatik problemi

Kodla Büyü

kzengin67

Aktif Üye
15 yıldır faz 1 tahta kullanıyorum Windows yüklüyken hiçbir sorun yaşamadım fakat Pardus yükledikten sonra 2 tahtanın dokunmatik bozuldu bununla karşılaşan oldu mu acaba. Tekrar bu 2 tahtaya Windows kurdum deneme amaçlı fakat yine çalışmadı. Arıza kaydı oluşturdum ama yedek parça olmadığı için tamir edemiyorlar.

15 yıldır faz 1 tahta kullanıyorum Windows yüklüyken hiçbir sorun yaşamadım fakat Pardus yükledikten sonra 2 tahtanın dokunmatik bozuldu bununla karşılaşan oldu mu acaba. Tekrar bu 2 tahtaya Windows kurdum deneme amaçlı fakat yine çalışmadı. Arıza kaydı oluşturdum ama yedek parça olmadığı için tamir edemiyorlar.

O halde belki de tahta değişimi talep etmek daha uygun olur:

'Sıfırdan Akıllı Tahta Talebi' https://www.bilgisayarbilisim.net/konular/sıfırdan-akıllı-tahta-talebi.186423/post-2018283

Pardus kurulum sonrası 2 ET için (Biri Faz1 biri faz2) dokunmatik tamamen gitmişti. Resimde yüklediğim hatayı alıyordum. Uzun uğraş sonrası şu şekilde düzelttim.
önce usb ye indirdiğim liderahenk uygulamasını tahataya yükledim. sonra 3.5 sürümü touch drive yükelyip yeniden başlattım sorun düzeldi. dokunmatik çalışıyor artık. umarım işinize yarar.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2026-04-01 at 11.45.28 (1).webp
    WhatsApp Image 2026-04-01 at 11.45.28 (1).webp
    224.7 KB · Görüntüleme: 32
  • ahenkguncellev2.zip
    ahenkguncellev2.zip
    1.2 KB · Görüntüleme: 24
  • eta-touchdrv_0.3.5_amd64.zip
    eta-touchdrv_0.3.5_amd64.zip
    380.5 KB · Görüntüleme: 27
ilksms
Geri